Martie 22, 2024
Penelope Cruz, în pragul împlinirii a 50 de ani: "Mă iubesc mai mult acum"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Penelope Cruz va împlini în curând 50 de ani, o vârstă rotundă, despre care actrița spaniolă spune că o face să se simtă mai bine decât decadele de 20 sau de 30 de ani. ”Dacă mă întrebați care e relația mea cu mine însămi acum și cum era la 20 sau la 30 de ani, sincer, mă iubesc mai mult acum. Profit de fiecare perioadă, de fiecare moment și nu mă gândesc niciodată că era mai bine în trecut”.

Penelope Cruz va împlini jumătate de veac pe 28 aprilie și spune într-un interviu acordat publicației Elle Spania că încă nu s-a hotărât cum își va serba ziua de naștere, dar cu siguranță știe că va fi înconjurată de cei dragi, scrie alistmagazine.ro

penelope cruz

Singurele lucruri pe care le ”regretă” Penelope Cruz din anii tinereții sunt decziile impulsive și aproape nesăbuite. ”Tot ceea ce am învățat până acum, din toate obstacolele pe care le-am depășit – iar unele dintre ele n-au fost deloc facil de trecut- și nu mă refer aici la chestii profesionale sau care țin de succes – fac parte din procesul meu de învățare”.

penelope cruz 

Frumoasa actriță povestește în interviu și despre viața ei de familie alături de soțul ei, actorul Javier Bardem, și despre copiii lor- Leo, de 13 ani, și Luna, de 10 ani. Penelope spune că și-a dorit dintotdeauna să fie mamă și că la vârsta de 20 de ani a încercat să adopte un copil din India, însă fără succes.

PENELOPE CRUZ for Elle Magazine, February 2024

”Obișnuiam să muncesc mult, într-un ritm nebunesc, făceam și câte patru filme pe an. Dar acum mă simt norocoasă că efortul depus atunci îmi permite acum să aleg ce să fac și când să fac. De când s-au născut copiii, încerc să fiu prezentă tot timpul în viața lor, este cel mai important lucru pentru noi.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3081002235413