Septembrie 29, 2023
Angelina Jolie, reapariţie spectaculoasă pe coperta revistei "Vogue" Actrița recunoaște că trece printr-o perioadă delicată
Angelina Jolie, actrița în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că să fie mamă singură a „salvat-o” în multe situații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un nou interviu pentru Vogue, actrița a vorbit despre cum se concentrează pe creșterea copiilor după tumultuosul divorț de Brad Pitt, care durează deja de câțiva ani.

„Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Viața mea întreagă s-a schimbat. Să am copii m-a salvat și m-a învățat să fiu în lumea asta într-un mod diferit”, a spus actrița, potrivit sursei citate.

„Cred că aș fi ajuns în locuri mai întunecate, în care nu mi-aș fi dorit să trăiesc. Ei sunt mai buni decât mine, pentru că fiecare părinte își dorește asta pentru copii”, a mai spus actrița.

Jolie și Pitt, care au anunțat că divorțează în 2016, după 12 ani împreună, au șase copii: Maddox, 22 de ani, Pax, de 19, Zahara, de 18, Shiloh, de 17 și gemenii Vivienne și Knox, de 15.

Angelina Jolie și copiii ei și ai lui Brad Pitt 

De asemnea, actrița a recunoscut că trece acum printr-o perioadă mai delicată, în care se simte puțin „tristă”.

„Încă încerc să înțeleg cine sunt la 48 de ani. Cred că este vorba de o tranziție”, a dezvăluit ea, adăugând: „Nu simt că am fost eu în ultimii zece ani”.

Fără să dezvăluie prea multe detalii, Jolie a declarat că ultimii ani au fost dificili pentru toată familia, nu doar pentru ea.

„Avem multe lucruri pe care să le vindecăm. Încă încercăm să ne găsim calea”, a spus ea.

Angelina Jolie a pozat pe coperta Vogue

În vârstă de 48 de ani, actrița a pozat pe coperta revistei Vogue, ediția din noiembrie, într-o rochie midi, plisată, ce este pusă în valoare nu doar de corset, ci și de o vopsea roz, ea promovându-și astfel brandul de haine - Atelier Jolie.

PAINT IT PINKnbsp Angelina Jolie in an Atelier Jolie dress incorporating deadstock materials. Values of ethics community...

„Nu vreau să fiu o creatoare de modă mare. Vreau să construiesc o casă în care oamenii să vină. Vreau să schimb multe aspecte din viața mea”, a mai spus actrița, care a declarat că își dorește că speră ca Atelier Jolie să inspire femeile să se simtă sigure pe ele și să fie blânde.

„Uneori, felul în care te îmbraci spune: „Nu te pune pe mine. Am armura!” După ce am trecut prin ce am trecut mi-am întrebat terapeutul dacă aș putea să încerc să port o rochie vaporoasă. Sună prostesc, dar mi-am asumat că pantalonii și ghetele mă ajută să par mai puternică”, a mai dezvăluit ea.

GOING FOR GOLD Jolie wears a lowerimpact silk slip dress and velvet cape from Chlo x Atelier Jolie Chlo SoHo boutique....

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit după 12 ani de relație

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul "Mr. and Mrs. Smith", din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a invocat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Totodată, ei continuă lupta pe Chateau Miraval, podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună, unde au dezvoltat o afacere profitabilă cu vinuri și șampanie. Aceasta este acum mărul discordiei pentru cei doi foști parteneri de viață, iar ca soluție pentru a ieși din această încurcătură, avocații lui Jolie au apelat la tot felul de metode mai neconvenționale, în așa fel încât să-l prindă cu garda jos pe Pitt și să reușească să-i înmâneze citația la proces. Cei de la Page Six au aflat că mai multe persoane au fost angajate pentru a-l prinde pe Brad pe picior greșit la evenimente importante și pline de glamour din Cetatea Filmului, pentru a-i da documentele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86941242218018