Ianuarie 24, 2024
Pele ar putea fi exhumat! O femeie a anunţat că este fiica regretatului fotbalist şi a intentat un proces de paternitate
Regretatul fotbalist Pele ar putea fi exhumat! O femeie, în vârstă de 60 de ani, pe nume Maria do Socorro Azevedo susține că ar fi fiica sportivului și a intentat în acest sens un proces de paternitate. Ea spune că nu este interesată de avere, care oricum a fost împărțită moștenitorilor de drept. Familia se opune și a angajat un avocat pentru a se face dreptate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie, în vârstă de 60 de ani, Maria do Socorro Azevedo, pretinde că este fiica neștiută a legendarului fotbalist brazilian Pele și a demarat un proces de paternitate, cerând chiar exhumarea corpului acestuia pentru a stabili legătura de sânge.

Avocatul femeii, Marcos Fernando dos Santos Sousa, afirmă că analiza ADN recentă indică "o posibilitate ridicată" a unei astfel de legături, deși teste anterioare au fost negative, scrie spynews.ro

Maria do Socorro Azevedo a inițiat un prim proces de paternitate cu aproape cinci ani în urmă, iar acum, cu sprijinul avocatului său, solicită exhumarea corpului lui Pele pentru a "rezolva" situația.

Reamintim faptul că Pele a decedat pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, într-un spital din Sao Paulo, după o operație de extirpare a unei tumori de colon.

Deși Pele recunoscuse posibilitatea de a avea un copil nelegitim în testamentul său și s-ar fi declarat de acord cu un test ADN, nu a mai avut ocazia să-l facă înainte de moartea sa. Averea fotbalistului, estimată la aproape 100 de milioane de dolari la momentul morții, a fost împărțită între soția sa văduvă și copiii săi, inclusiv o fiică secretă recunoscută anterior prin testament.

Pele cu un ceas la mână, ține o mână la barbă

Femeia susține că nu este interesată de avere

Maria do Socorro Azevedo, care a venit pe lume în urma unei presupuse aventuri dintre mama sa și fotbalist în Sao Luis, afirmă că nu este interesată de averea lui Pele și a declarat că mama sa nu i-ar fi spus niciodată acestuia despre existența copilului lor.

Cu toate acestea, familia lui Pele, reprezentată de avocatul Augusto Miglioli, se opune vehement exhumării, bazându-se pe rezultatele testelor anterioare care arată că Maria do Socorro Azevedo nu este fiica fotbalistului. Controversa rămâne deschisă, iar moștenitorii lui Pele se pregătesc să conteste cererea de exhumare în instanță.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96376132965088