Octombrie 27, 2023
Paris Hilton, dezvăluiri despre nuntă: „Am avut 45 de rochii de mireasă, am încercat să port cât mai multe!”
Paris Hilton este recunoscută pentru stilul de viață extravagant pe care îl duce, iar de curând a surprins pe toată lumea când a vorbit despre nunta ei, dezvăluind că a avut zeci de rochii de mireasă la dispoziție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 42 de ani, Paris Hilton, moștenitoarea imperiului Hilton, a purtat șase rochii de mireasă în ziua cea mare, dar a avut 45 la dispoziție, potrivit dezvăluirilor pe care le-a făcut într-un interviu pentru British Vogue, scrie peroz.ro

„Am purtat doar șase rochii la nuntă, dar am avut la dispoziție 45. Stilistul meu a fost contactat de creatori de modă din toate colțurile lumii, toți erau entuziasmați să participe la acest eveniment, așa că au realizat rochii superbe pentru mine”a dezvăluit ea, potrivit sursei citate.

„Am încercat să port cât mai multe”, a mai adăugat Paris, care s-a căsătorit în 2021 cu partenerul ei, Carter Reum.

Totodată, ea a mărturisit că „a știut din prima clipă” care este rochia pe care își dorește să o poarte atunci când pășește în fața altarului, aceasta fiind cea semnată de Oscar De La Renta.

لباس عروس خیره‌‌کننده‌‌ی پاریس هیلتون Paris Hilton به اضافه‌ی 3 استایل ...

„Mi-am dorit o rochie în care să mă simt o adevărată prințesă, care să aibă acel vibe Grace Kelly, iar această rochie, care a avut flori 3D, a fost superbă”, a mai mărturisit vedeta.

See All of Paris Hilton's Lavish Wedding Looks | PEOPLE.com 

See All of Paris Hilton's Lavish Wedding Looks | PEOPLE.com 

See all six of Paris Hilton's wedding weekend dresses

What Will Paris Hilton's Wedding Dress Look Like? | POPSUGAR Fashion

Paris Hilton a fost logodită de patru ori

Înainte de a-și găsi alesul, Paris Hilton a mai fost logodită de trei ori. Modelul Jason Shaw; moştenitorul unui magnat grec, Paris Latsis; şi actorul Chris Zylka i-au oferit toți inele de logodnă celebrei blonde. Al patrulea a fost cu noroc, Carter Reum devenind soțul lui Paris Hilton.

Paris Hilton și Carter Reum au devenit o familie. Cei doi s-au logodit în februarie 2021, după o relație care a început în decembrie 2019. Aceștia se cunosc de mai bine de 10 ani, Carter fiind un prieten de familie, dar nici el și nici Paris nu au realizat că au sentimente profunde unul pentru celălalt decât acum câțiva ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71836495399475