Iulie 01, 2022
Până la lacrimi! Ultima melodie a lui Șatunov pe care nu a reușit să o lanseze:Și-a profețit moartea
În data de 29 iunie 2022, a avut loc premiera ultimului cântec al lui Iurii Șatunov, pe care a reușit să îl înregistreze înainte de moarte. Acesta se numește „Каждому свое”, iar atât textul cât și melodia au fost compuse de artist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lansarea piesei la două zile după ce corpul fostului solist al grupei „Ласковый май” a fost incinerat, a provocat diverse reacții pe rețelele de socializare. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, cântecul a adunat peste un milion de vizualizări și peste 70 de mii de aprecieri pe YouTube.

„Vântul schimbării suflă din nou, smulgând paginile trecutului. Iată-mă, ca o pasăre ușoară, părăsind captivitatea mea de ieri. Îmi desfac aripile și zbor, umplându-mi plămânii de libertate. Nu vreau să-mi amintesc anii petrecuți în captivitate”, așa începe melodia „Каждому свое”. 

După moartea interpretului, aceste cuvinte capătă cu totul un alt sens. Fanii lui Șatunov spun că cântecul care a fost compus de el a devenit profetic, iar cântărețul și-a prevăzut moartea iminentă. 

„Departe de agitația zilnică și de promisiunile în zadar. Departe de toate despărțirile dureroase și de golul brusc apăsător. Departe de acești pereți gri, prăfuiți, de tot ceea ce a devenit incomod. Cred că va fi pentru mine vântul mult așteptat al schimbărilor”, - este imposibil să asculți această compoziție fără lacrimi.

 

Iurii Șatunov a murit în noaptea de 23 iunie din cauză de insuficiență cardiacă acută. Fostul solist al „Ласковый май” avea 48 de ani. În data de 27 iunie, corpul acestuia a fost incinerat. În 29 iunie, o parte din cenușă a fost îngropată la cimitirul Troekurovski din Moscova. Cealaltă parte va fi împrăștiată peste un lac din München, unde a locuit Șatunov cu familia sa - soția și cei doi copii. Așa a fost voința artistului.

Sursa - tv8.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.2420585155487