Mai 07, 2024
"Genial conceptul vizual! Hai Moldova!" Natalia Barbu a lansat clipul la piesa pentru Eurovision

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta Natalia Barbu și-a surprins fanii cu lansarea videoclipului piesei "In the Middle", cea cu care va urca pe scena celei mai mari competiții muzicale europene - Eurovision. Lansat pe 6 mai, cu doar o zi înainte de prima semifinală, clipul a atras rapid atenția publicului și a acumulat deja peste 13 mii de vizualizări.

Cu un aer fresh și un videoclip captivant, Natalia Barbu pare să fie pe drumul cel bun, ascultătorii fiind entuziasmați de videoclipul nou.

Ascultătorii internaționali au lăsat comentarii de admirație la adresa artistei noastre:

"My winner Natalia Barbu"

"Love your song so much, I will be voting for you tomorrow"

"So wonderful song and amazing voice. Natalia Your song and your voice is epic"

Au fost câteva dintre comentariile fanilor.

"Genial conceptul vizual! Hai Moldova!" , a adăugat un alt fan.

 

Natalia Barbu va urca pe scena de la Eurovision în a doua parte a primei semifinale. Prima semifinală a Eurovision 2024 va avea loc pe 7 mai, a doua semifinală – pe 9 mai. Finala competiției este programată pentru 11 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10, cu un total de 109 puncte. Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată la Eurovision de cântărețul Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și Luna”. Țara noastră s-a calificat locul 18. Cel mai bun rezultat pe care l-a obținut vreodată Moldova la Eurovision a fost în 2017. Atunci, trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey Mamma, s-a clasat pe locul 3.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68658709526062