Mai 07, 2024
Cum arată fiica lui Bradley Cooper la vârsta de 7 ani. Actorul, un tată devotat, surprins la o plimbare în New York
Bradley Cooper a fost surprins zilele trecute la o plimbare cu fiica sa, Lea De Seine, pe care o împarte cu fosta parteneră, supermodelul Irina Shayk. Actorul în vârstă de 49 de ani a ținut-o tandru de mână pe puștoaica în vârstă de șapte ani, în timp ce străbăteau străzile din New York.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul de la Hollywood, care în prezent se întâlnește cu modelul Gigi Hadid, în vârstă de 29 de ani, a părut extrem e relaxat. Acesta purta un tricou bleumarin, o pereche de pantaloni de trening în aceeași nuanță, pe care i-a asortat cu o șapcă de baseball, și ochelari de soare. În același timp, micuța Lea De Seine purta o pereche de pantaloni scurți verzi, un tricou negru larg, imprimat cu imagini cu Taylor Swift, și o jachetă galbenă, scrie peroz.ro

Bradley Cooper și fiica lui, Lea De Seine/ Profimedia 

Gesturile tandre ale lui Bradley au demonstrat încă o dată angajamentul său față de rolul de tată și implicarea sa activă în viața fiicei sale. Lea De Seine este rodul iubirii dintre Cooper și supermodelul rus Irina Shayk. Deși cei doi nu mai sunt împreună, ei au păstrat o relație de prietenie și colaborează pentru a o crește împreună pe fiica lor.

Locuind la câteva blocuri distanță unul de celălalt în Greenwich Village, Bradley și Irina fac tot posibilul să-i ofere micuței lor o copilărie fericită și echilibrată, departe de lumina reflectoarelor și atenția presei.

Bradley Cooper și fiica lui, Lea De Seine/ Profimedia 

Imaginile cu Bradley și Lea De Seine vin la doar câteva zile după ce actorul s-a distrat la ziua lui Gigi Hadid, în Las Vegas. În ciuda faptului că actorul este implicat în relația cu celebrul model, acesta nu uită de fiica sa, fiind principala prioritate din viața acestuia.

Bradley Cooper, despre rolul de tată: „Totul s-a schimbat”

Starul nominalizat la Oscar și Irina Shayk au început să se întâlnească în 2015, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fiica lor. S-au despărțit în 2019, dar au rămas în strânse relații de prietenie. De-a lungul anilor, au fost fotografiați pe străzile din New York, dar și în vacanțe, alături de Lea. 

Bradley Cooper & Irina Shayk Hold Daughter Lea's Hand In NYC: Photos –  Hollywood Life

Bradley Cooper a vorbit despre paternitate în timpul unei apariții la podcastul SmartLess, unde a dezvăluit că „totul s-a schimbat” după ce s-a născut fiica sa: „Sunt tatăl acestei ființe umane minunate”, a spus el.

„Trăiești un lucru minunat sau faci o descoperire cu un scenariu, sau ai un moment minunat pe platou ori într-o sală de editare... însă ai aproape 40 de momente de acest gen în fiecare zi cu copilul tău, care se ridică la acel nivel de bucurie”, a mai adăugat el.

Bradley Cooper and Irina Shayk's unique co-parenting style: the exes  continue to holiday together, regularly do the school run in New York, and  are teaching daughter Lea that looks aren't everything |



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80478048324585