Septembrie 29, 2023
Pamela Anderson, aproape de nerecunoscut la Paris. La 56 de ani, fosta bombă sexy s-a cumințit
Actrița din celebrul serial ”Baywatch” își asumă vârsta. A renunțat la atitudinea de vampă și chiar și la machiajul dramatic. Pamela Anderson, surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vine o vreme în viața unei femei când este dispusă să-și accepte vârsta și evoluția. Pamela Anderson face dovada că a renunțat la toate artificiile care o ajutau să arate altfel decât este în realitate. Fără machiaj, fără o coafură specială și cu o rochie cât se poate de simplă, Pamela Anderson și-a asumat feminitatea, fără trucuri. Diva a luat parte în primul rând la show-ul de modă al designerului  Isabel Marant, de la Paris, din cadrul Săptămânii de Modă, scrie okmagazine.ro

Pamela Anderson, Profimedia (2) jpg 

Emblematica divă din Baywatch a îmbrăcat o rochie galbenă, lungă, fără mâneci, pe care a accesorizat-o cu sandale romane bej și o poșetă deschisă la culoare, din piele vegană, aspect la care Pamela Anderson ține foarte mult. Nu se înconjoară cu produse animale de niciun tip și este vegană de zeci de ani.

Vedeta arată foarte bine la 54 de ani. Anul 2023 este unul al transformării pentru Pamela Anderson. Ea și-a lansat atât o carte autobiografică, cât și un documentar Netflix. Diva a vrut să transmită lumii punctul său de vedere legat de viața și tinerețea tumultoasă.

Simbolul de odinioară al "iepuraşilor Playboy" a dărâmat mitul femeii fericite cu dezvăluirile sale recente. 

Pamela Anderson, Profimedia (1) jpg 

Ea a dat detalii despre traumele suferite în copilărie și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

Pentru prima oară, starul a spus că și-a dorit să aibă controlul firului narativ despre viaţa sa. De aceea, a vrut să scrie o carte și să transmită într-un documentar tot ce rămăsese nespus, considerând că abia atunci va putea să meargă mai departe cu viața, dintr-un alt punct, dintr-o altă perspectivă.

Detaliile pe care le-a dat au fost halucinante. Ca de exemplu, imaginea când tatăl ei o ţinea pe mama ei cu faţa deasupra aragazului, iar Pamela i-a dat un pumn în faţă. Sau cel în care tatăl ei a înecat pisoii pe care ea i-a adus în casă, când avea 6-7 ani. Apoi, episodul în care a fost abuzată de bona sa şi traumele cauzate de violurile de la 12 şi 14 ani.

Pamela Anderson a precizat anul trecut că autobiografia și-a scris-o singură și ajunsese de la atâta stat jos să se îngrașe 11 kilograme. Acum vedeta are o seninătate aparte în priviri, iar silueta i s-a armonizat din nou



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67920255661011