Februarie 25, 2022
Olga Verbițchi, prinsă în conflictul din Ucraina! Cum a descris situația
Câștigătoarea concursului X-Factor a vorbit despre situația tensionată din țara noastră, în contextul invadării Ucrainei de câtre Rusia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Verbițchi a povestit cum arată și cum se simte cu adevărat situația unui astfel de conflict. Interpreta a mărturisit că rudele ei trăiesc acum cu teamă, așteptându-se la un atac asupra teritoriului Moldovei.

„Noaptea au început bombardamentele, s-au auzit până la noi pe teritoriu. Pe moment în Ucraina situația este gravă, oamenii sunt invadați, sunt oprite pe străzi mașini ca să ducă bărbații între 16 și 50 ani să lupte pentru țară, să se apere. Ucraina nu își dorește război, dar nu au încotro. Deja au intrat rușii în Transnistria, și posibil ca până mâine să fie invadată și Republica. Vamele sunt pline, ucrainenii sunt adăpostiți de noi!”, a declarat Olga Verbițchi.

Moldoveanca a mărturisit că este șocată de ceea ce întâmplă și a descris situația de la vamă. Cântăreața a spus că soldații noștri se pregătesc pentru apărarea spațiului, însă oamenii se tem de o invazie.

„Ai mei sunt ok, relativ. Speriați, clar! Eu sunt șocată și încerc să strâng informații cât mai multe! Suntem în stare de urgență. Soldații se pregătesc de eventuala apărare a teritoriului. Și s-au deschis vamele ca să vină acasă toți moldovenii care se află în Ucraina!”, a adăugat Olga Verbițchi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79779744148254