Septembrie 02, 2024
"O piesă minunată, care răscolește profund sufletul" Trupa Akord a lansat "Ultimul bilet"
Igor Sîrbu și Eduard Malareu și-au bucurat fanii în prima zi de toamnă. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trupa Akord, una dintre cele mai îndrăgite formații din peisajul muzical moldovenesc, a lansat pe 1 septembrie noua lor piesă intitulată „Ultimul Bilet”. Melodia a fost primită cu entuziasm de fani, fiind încărcată de emoție și profunzime, așa cum ne-au obișnuit cei din Akord.

„Ultimul Bilet” vorbește despre fragilitatea momentelor și despre importanța de a aprecia ceea ce avem, înainte de a fi prea târziu. Mesajul piesei este unul puternic, iar interpretarea trupei Akord adaugă un strat de emoție care cu siguranță va atinge inimile ascultătorilor.

Lansarea piesei „Ultimul Bilet” a fost însoțită și de un videoclip care completează perfect atmosfera melancolică a melodiei. 

Fanii nu au întârziat să-și exprime entuziasmul și emoțiile pe rețelele de socializare, comentând asupra impactului puternic pe care piesa l-a avut asupra lor. „O piesă minunată, care răscolește profund sufletul, scoate din inima ceea ce ai depozitat ca regret, dar când orgoliul este mai presus decât ceea ce simțim, atunci pierdem tot ceea ce este scump în viață,” a scris un fan impresionat. Altă persoană a remarcat: „Bravo băieți... profund mesaj, melodie interesantă... frumoasă ascensiunea voastră, succese mari în continuare!”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82606673240662