Ianuarie 26, 2024
O femeie, condamnată la închisoare pentru că și-a obligat fiica să mănânce doar legume! Îi spunea că e „grasă” și „urâtă”
O femeie de 54 de ani și-a obligat fiica să țină dietă, dar nu se aștepta nicio clipă să fie condamnată la închisoare pentru asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O mamă a fost condamnată la închisoare în Italia, în provincia Como, după ce și-a forțat fiica să urmeze o dietă strictă.

Femeia și-a obligat copilul de 16 ani să nu se îngrase, mai mult să nu depășeasca 47 de kilograme, informează La Repubblica.

Mama în vârstă de 54 de ani a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare pentru abuz de gradul I, transmite sursa citată.

Avocații apărării au anunțat că vor contesta decizia tribunalului din Como și fac recurs.

"Mama i-a dorit binele fiicei sale", spun avocații apărării

În cadrul procesului, Alessandra Colombo Taccani, avocata femeii, a susținut că mama „a dorit doar binele fiicei sale și a acționat mereu pentru a proteja sănătatea fetei”.

Conform spuselor mamei de 54 de ani, ea a acționat astfel încât să evite problemele cu spatele pe care le avea fata în momentul în care lua în greutate.

Totuși, judecătorii au considerat că atitudinea mamei ar fi mers mult mai departe. Fata de 16 ani s-ar fi confesat unei mătuși care a făcut apoi plângerea în justiție, în 2019.

Mama o mobiliza pe fată spunându-i că e „grasă” și „urată” 

Mama ar fi forțat-o pe tânără să țină o dietă cu lipsă de hrană și să se cântărească constant. De asemenea, ar fi umilit-o și insultat-o, spunându-i că este „grasă” și „urată”.

În procesul care a început în primăvara anului 2023, acuzarea a cerut o pedeapsă de doi ani. Apărarea a cerut, în schimb, achitarea femeii.

Avocatul apărării a explicat, după cum a raportat Corriere della Sera: „Suntem convinși că am demonstrat că nu a existat nicio maltratare. Am încredere în dreptate și adevăr și vom face recurs după citirea motivelor. Mama a acționat întotdeauna doar pentru binele fiicei sale și, în opinia noastră, nu există niciun temei pentru a vorbi de maltratări în acest caz”

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69008016586304