August 01, 2023
Noul cuplu hot din showbiz: Irina Shayk se iubește cu cel mai dorit burlac al Americii
Irina este una dintre cele mai frumoase femei din lume, așa că fosta iubită a lui Bradley Cooper nu putea sta foarte mult singură. Iar cel cu care a început o nouă relație este unul dintre cei mai doriți bărbați din America, fostul soț al lui Gisele Bündchen.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Legendarul jucător de fotbal american Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, a fost surprins mângâind tandru chipul rusoaicei în vârstă de 37 de ani, după ce aceasta a rămas peste noapte în casa lui din Los Angeles, weekendul trecut. 

Conform surselor publicației Daily Mail, Brady a așteptat-o pe Irina în fața unui hotel din Los Angeles, vineri seara, și cei doi au mers cu mașina sportivului până la casa acestuia. Tom și Irina au fost văzuți ieșind împreună de pe proprietatea sportivului a doua zi dimineața, în jurul orei 9.30, iar Shayk, care purta aceleași haine, a fost condusă de fostul soț al lui Gisele înapoi la hotelul ei.

Sâmbătă după-amiază, aceleași surse susțin că Brady a luat-o din nou pe Irina de la hotel și au mers din nou la el acasă.

Între timp, o sursă apropiată modelului de origine rusă a confirmat pentru DailyMail.com că perechea se află la începutul unei relații. De la despărțirea de Bündchen, cu care are doi copii, starul NFL se spune că a mai flirtat și cu alte vedete actualmente singure, precum Kim Kardashian și Emily Ratajkowski.

Tom Brady și Gisele Bündchen

Zvonurile despre Brady și Shayk - care are la rândul ei o fiică de șase ani, Lea, împreună cu fostul ei iubit, Bradley Cooper - au început să apară luna trecută, după ce amândoi au participat la nunta miliardarului Joe Nahmad din Sardinia, Italia.

O sursă susținea atunci că rusoaica „l-a urmărit pe Brady tot weekendul” și că i-a făcut avansuri, dar fostul jucător de fotbal american i-a spus unui prieten că „nu este interesat”.

Irina Shayk la Cannes



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8357350826263