Iunie 16, 2020
Noua carte despre Melania Trump descrie relația dintre ea și fiica ei vitregă, Ivanka
Cartea “The Art of Her Deal” dezvăluie trecutul Melaniei Trump, de la copilăria și educația sa până când l-a întâlnit pe Trump. De asemenea, aceasta se concentrează și pe conflictul de putere dintre Melania și Ivanka, odată cu câștigarea alegerilor prezidențiale de Donald Trump.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Relația dintre Melania și Ivanka, fiica sa vitregă, a fost una destul de tumultoasă de când Donald Trump a ajuns președinte.

Fiecare a avut de întâmpinat diverse dificultăți, care în cele din urmă au dus la tranziția pentru noile roluri, așadar au existat și niște rivalități între cele două. Ivanka a fost o adevărată susținătoare, atât pe perioada campaniei electorale, cât și după. Melania însă, a fost mai rezervată la început și nu s-a adaptat imediat.

Cartea „The Art of Her Deal”, scrisă de către jurnalista Mary Jordan, de la Washington Post și căștigătoarea premiului Pulizer, surprinde rivalitatea dintre Prima Doamnă a Americii și fiica sa vitregă care a încercat să obțină mai multe responsabilități odată cu alegerile.

Cartea este bazată pe mai mult de 100 de interviuri și face dezvăluiri despre familia Trump, punând accent în special pe viața Melaniei și relațiile cu familia, scrie Elle.ro. De asemenea, Jordan susține că rezultatul alegerilor din 2016, câștigate de Trump, a fost o surpriză pentru întreaga sa echipă și că acesta avea în plan să plece într-o călătorie de golf în Scoția pentru a evita înfrângerea în fața lui Hillary Clinton.

Odată cu rezultatul favorabil pentru Trump, familia a trebuit să se adapteze rapid la noua viață și la responsabilități. În primă etapă, Melania a ales să rămână la reședința lor luxuoasă din Trump Towers, alături de fiul lor, Barron. Se speculează însă, că a fost o strategie pentru ca Melania să renegocieze contractul prenupțial cu soțul său. În perioada de absență a Melaniei de la Casa Albă, Ivanka s-a implicat foarte mult, luând rolul de consilier pentru Președinte și lucrând în aripa de vest.

Mai mult, Ivanka a încercat chiar să schimbe numele biroului Primei Doamne într-un birou comun pentru „Prima familie.” Aceste schimbări nu au fost agreate de către Melania Trump care a pus după în aplicare o serie de „hotărâri ferme” în legătură cu fiica sa vitregă, Ivanka. „Ivanka a tratat reședința privată ca pe propria casă”, a scris Jordan. „Melaniei nu i-a plăcut acest lucru. De atunci, Melania a devenit „cel mai influent consilier” de la Casa Albă.”

„Melania este genul care stă în spatele culiselor, însă are o influență enormă. Nu este genul care să se ducă și să zică „angajează această persoană, concediază această persoană.” Dar aceasta îi spune mereu președintelui care este părerea ei, iar el o ia foarte în serios”, a confirmat Sean Spicer, directorul de comunicare de la Casa Albă. Mai multe surse au dezvăluit autoarei că implicările Melaniei au devenit un soi de „test de loialitate” pentru Trump, care își consultă ceilalți consilieri, spunându-le: „Asta este ce crede Melania. Voi ce credeți?”

                                     

Veștile legate de publicarea cărții au fost dezvăluite săptămâna trecută, iar purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Stephanie Grisham, a descris cartea ca fiind o ficțiune. „Este încă o carte despre doamna Trump ce conţine informaţii false. Această carte este o ficţiune”, a declarat aceasta într-un comunicat oficial.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0031304359436