Februarie 24, 2023
Nicoleta Nucă a ”dispărut” de pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artista
Nicoleta Nucă se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care nu a mai fost prezentă pe rețelele de socializare. Artista a contactat un virus puternic și are simptome specifice unei gripe, precum dureri de cap, dureri sau căile respiratorii înfundate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă a fost inactivă pe rețelele de socializare după ce a contactat un virus, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună. Ce mesaj de transmis cântăreața fanilor săi, scrie spynews.ro

Artista trece printr-o perioadă dificilă având probleme de sănătate. Aceasta se confruntă cu gripă de câteva zile, iar simptomele sunt tot mai puternice, dar are câteva oscilații. Nicoleta Nucă a avut o stare de rău și recunoaște că abia putea să se miște din cauza situației în care se afla.

”Am zis să fac și eu un story să vă dau de știre de ce am dispărut și de starea mea. Astăzi sunt mai rău decât ieri pe la prânz când am zis că sunt răcită, dar un pic mai bine decât aseară. Ieri eram mai decent, până seara s-a înrăutățit, la modul că abia mă mișcam de durerile din tot corpul, clasice simptome ale unei gripe și azi sunt mai bine decât ieri”, a pus Nicoleta Nucă pe Instagram.

Nicoleta Nucă a ”dispărut” de pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artista: ”Am luat doză dublă”

”Am luat o doză dublă”

Nicoleta Nucă le-a transmis fanilor ei că reușește să se pună „pe picioare” după ce ia doză dublă de paracetamol, dar și alte medicamente pentru răceală. În cazul de față, viroza s-a instalat, iar artistul are nevoie de o perioadă mai lungă de tratament.

”Sunt puțin mai bine că aseară că aseara am luat o doză dublă de paracetamol și alte cele de răceală, chestie pe care obișnuiesc să o fac când simt că mă ia răceala. Dau o doză mai mare corpului de medicamente. În cazul de față, se pare că viroza s-a instalat deja bine-bine și doza dublă astăzi doar mi-a îmbunătățit puțin starea de ieri. Vorbesc foarte pe nas, sunt moleșită, mă doare capul, nu-mi place starea asta. Continui cu ceaiurile și foarte multe lichide, medicamentele… o să fiu bine”, a spus Nicoleta Nucă la secțiunea de InstaStory.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5507926940918