Iulie 04, 2022
Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente: "Rezultatele se văd "
Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar trei ingrediente. Fosta Miss România i-a obișnuit pe fani cu părul ei superb, lung și de culoare închisă. De data asta, vedeta nu a apelat la servicii de înfrumusețare, ci a găsit un truc eficient prin care să-și mai deschidă nuanța podoabei capilare. Toată lumea le folosește.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Luciu este, de departe, una dintre cele mai frumoase și sexy femei din showbiz. Ea a făcut furori când a pozat pentru revista Playboy și a meritat, pe bună dreptate, atunci când i s-a înmânat titlul de Miss România, acum mai bine de un deceniu.

Nicoleta Luciu are un adevărat ritual când vine vorba despre aspectul fizic și îngrijirea lui. Pe blogul ei, a publicat un articol despre cum să-ți decolorezi părul în mod natural, care a strâns zeci de mii de vizualizări.

nicoleta-luciu-1

Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente

Poți obține reflexii, spune ea, și îl poți deschide cu câteva nuanțe bune daca urmezi acest truc extrem de simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente: apă fierbinte, zeamă de lămâie, un pliculeț de ceai de mușețel.

Cum se prepară: adaugă în ceașcă cu apa fierbinte pliculețul de ceai de mușețel și lasă-l la infuzat 10 minute. Apoi, adaugă zeama dintr-o jumătate de lămâie și aplica tot conținutul în parul tău. Insistă pe zonele pe care vrei să le iluminezi mai bine.

nicoleta-luciu-9

Lasă compoziția să acționeze timp de 20 de minute. Pont: pune-ți o punga în cap în tot acest timp, accentuează efectul! Apoi, spală-ți parul așa cum o faci în mod normal.

Când se văd rezultatele? Chiar de la prima utilizare. Dar dacă faci asta la fiecare spălare a părului de minimum 5 ori, vei observa diferențe majore, având, în continure, firul de par sănătos și strălucitor. Aveți grija de parul dumneavoastră, doamnelor. Este arma noastră feminina secretă, s-o păstram strălucitoare și sănătoasă!, a scris vedeta, pe blogul ei.

nicoleta-luciu-4

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81418132781982