Februarie 20, 2024
Care este boala de care suferă Beyonce? Megastarul a făcut dezvăluiri într-un nou interviu
Un interviu pentru publicația Essence a arătat boala de care suferă Beyonce, cântăreața dezvăluind lumii problema sa de sănătate care o afectează de mulți ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un interviu cu Essence, publicația istorică dedicată femeilor afro-americane, a dezvăluit lumii întregi boala de care suferă Beyonce. Starul pop în vârstă de 42 de ani are în mod normal o viață retrasă, și nu vorbește prea mult despre problemele sale personale, în afara cazului în care acestea îi servesc drept inspirație pentru muzica sa, așa cum s-a întâmplat în cazul albumului Lemonade, atunci când vedeta a utilizat proiectul drept o modalitate pentru a-și exprima trăirile legată de o dramă în relația sa cu soțul său, Jay Z.

Acum, însă, cântăreața a decis să se deschisă mai mult către fanii săi, prin intermediul interviului acordat publicației Essence, pentru a cărei copertă a și pozat într-un pictorial fabulos. Beyonce a discutat pe larg despre relația sa cu părul ei, un leitmotiv, de altfel, pentru multe femei de culoare, scrie elle.ro. Cu această ocazie publicul a aflat pentru prima dată și care este boala de care suferă Beyonce:

„Am multe amintiri frumoase legate de părul meu. Relația noastră cu părul este deseori o călătorie profund personală”, a arătat vedeta. „De la faptul că îmi petreceam timp în copilărie în salonul mamei mele, la amintirea tatăui meu aplicându-mi ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul – aceste momente au devenit sacre pentru mine”.

Beyoncé reveals psoriasis struggle while discussing ‘deeply personal’ hair journey

Așadar, aceasta a fost prima ocazie în care Beyonce a dezvăluit că suferă de psoriazis, o condiție autoimună care forțează corpul să producă celule de piele, care rezultă în inflamări ale pielii de pe scalp, coate, genunchi și alte părți ale corpului. Boala de care suferă Beyonce afectează un număr mare de persoane, iar dintre celebrități, și Kim Kardashian a dezvăluit că se confruntă cu aceeași afecțiune, lucru care o face uneori să își ascundă mâinile sau alte părți ale corpului care sunt afectate de plăgi mai ales în perioadele stresante.

Beyoncé reveals psoriasis struggle while discussing ‘deeply personal’ hair journey

Dezvăluirea lui Beyonce nu este, însă, întâmplătoare. Aceasta a ales să împărtășească lumii afecțiunea cu care trăiește pentru că a decis să lanseze o linie de produse de îngrijire pentru păr.

„Conversațiile și dezbaterile din saloane și din frizerii creează un sentiment al comunității pentru oamenii care privesc aceste locuri drept spații în care se retrag din viețile lor cotidiene. Pentru ei, sunt locuri unde te simți frumos, unde vorbești despre ce te apasă, împărtășești secrete și transmiți mai departe cunoaștere. Este, într-un fel, cel mai bun loc în care se adună comunitatea. E atât de important încât devine un sanctuar.”

Beyoncé reveals psoriasis struggle while discussing ‘deeply personal’ hair journey

Boala de care suferă Beyonce ar fi fost și ea parte din motivele pentru care cântăreața a decis să își lanseze propria linie de produse de îngrijire, Cécred.

„Am luat ultima silabă din numele meu și am alăturat-o cuvântului ‘sacru’ (‘sacred’, n.red.) și așa am creat Cécred. Zilele în salonul mamei, ritualul zilnic alături de tatăl meu, anii de experiență în a dezvolta totul… călătoria aceasta a dus către Cécred.”

Din interviul pentru Essence, fanii cântăreței au aflat nu doar boala de care suferă Beyonce, ci și motivul pentru care aceasta a decis, cu ani în urmă, să își taie pletele care deveniseră un leitmotiv al performance-urilor sale, cu zece ani în urmă.

„Îmi place cum asociem o anumită tunsoare cu anumite momente din viețile noastre, cum a fost acela în care mi-am tăiat părul scurt. Îmi amintesc ziua în care am luat decizia. Nu aveam un anumit stil în minte. Și nu a fost doar o decizie estetică, a fost o transformare emoțională și o metamorfoză prin care treceam.” Decizia, a explicat aceasta, a venit după ce născuse primul său copil, pe Blue Ivy Carter, acum o preadolescentă în vârstă de 12 ani.

Beyonce Reveals ‘Deeply Personal’ Psoriasis Diagnosis While Opening Up About Hair Journey

„O mare parte din identitatea mea ca performer a fost legată de un păr lung, lăsat liber. Să îmi tai părul a fost un act de rebeliune în fața așteptărilor societății. Devenisem mamă de curând, și ceva din eliberarea pe care am resimțit-o m-a făcut să vreau să scap de el. A fost ca o reprezentare fizică a așteptărilor asupra mea și asupra felului în care le resping. Voiam să scap.”

De curând, Beyonce a făcut o surpriză uriașă fanilor săi, anunțând că lansează două piese country chiar în timpul desfășurării Super Bowl, la pauza care a inclus și o reclamă în care apărea aceasta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54308223724365