Noiembrie 10, 2023
Nicole Kidman, corp și chip de adolescentă, la 56 de ani. Cu ce look îndrăzneț a apărut la Premiile CMA
Nicole Kidman a spus ”prezent” la cea de-a 57-a ediție anuală a premiilor CMA desfășurate în Nashville, Tennessee, la Bridgestone Arena pe 08 noiembrie 2023.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este uimitor cum poate să arate actrița. Pare că timpul pe ea nu a afectat-o deloc. Silueta suplă și tenul ferm și fără riduri ne fac să ne gândim că probabil australianca a apelat și la ... bisturiu. Ce-i drept, Kidman s-a ferit toată viața de soare. În toiul verii se acoperă 100%, chiar și când merge pe plajă. Există două motive pentru acest gest al său: o dată, fiindcă are o piele foarte albă, predispusă la arsuri solare, și doi întrucât plaja este considerată de mulți dermatologi principala cauză a îmbătrânirii premature a pielii, scrie okmagazine.ro

Nicole Kidman și Keith Urban, Getty (6) jpg 

La evenimente aflate în lumina candelabrelor, Nicole Kidman nu are nici cea mai mică problemă să se expună cât mai sumar îmbrăcată.

Acesta a fost cazul și aseară, când și-a susținut soțul la Premiile Muzicale Country.

Nicole Kidman și Keith Urban, Getty (5) jpg 

Actrița în vârstă de 56 de ani a întors capetele pe covorul roșu din Nashville, Tennessee, la Bridgestone Arena, cu rochia sa neagră uimitoare, lungă până la podea, dar decoltată.

Ținuta îndrăzneață a lui Nicole Kidman a fost dată de câteva decupaje generoase, menite să-i expună abdomenul tonifiat, brațele și zona decolteului. Actrița are o talie de elevă. Părul lung și roșcat i-a completat aerul adolescentin.

Ea și soțul său, Keith Urban, au fost adorabili pe covorul roșu, părând că se înțeleg din priviri.

Nicole părea topită în apropierea cântărețului de muzică country. Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006 și au împreună două fiice: Sunday și Faith.

Ei alcătuiesc unul dintre acele cupluri siropoase, care nu contenesc cu declarațiile de amor niciodată. Se privesc în continuare ca doi tinerei, semn că relația lor este una dintre cele fericite.

Cei doi soți formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz.

Căsnicia lui Nicole Kidman e numai lapte şi miere, cu greu ai crede că actriţa şi cântăreţul de muzică country Keith Urban ar fi semnat vreodată un contract prenupţial. Nu pare să fie loc de altceva în afară de afecţiune între ei. Puţini îşi mai aduc aminte, însă, că povestea lor a debutat cu stângul. Căci actrița s-a văzut nevoită se se apere de slăbiciunea de demult a cântărețului, patima pentru... substanțe interzise. Forțat de un contract prenupțial și de iubirea pentru Nicole, Keith și-a învins slăbiciunile umane.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68352770805359