Decembrie 11, 2020
Natalia Gordienko, felicitată de Filip Kirkorov. ”Destinul nu ne-a unit întâmplător”
Interpreta Natalia Gordienko își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Printre miile de mesaje de la prieteni, colegi, admiratori, transmise frumoasei blondine cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani, unul iese în evidență - cel de la Filip Kirkorov.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regele estradei rusești a postat pe contul său un filmuleț creat din multe poze cu Natalia, precum  și poze sau înregistrări video comune. ”Cireașa de pe tort” al acestei dedicații este acel boomerang în care Gordienko se pupă cu Kirkorov. 

„La mulți ani! Destinul nu ne-a unit întâmplător. Am crezut în tine. Împreună am avut un an fabulos și sunt convins că următorul va fi și mai spectaculos. Fie ca viața ta să fie plină de evenimente frumoase, de idei strălucite și victorii adevărate. Cel mai frumos cadou pentru anul viitor va fi posibilitatea de a cânta pentru a treia oară la Eurovision. Îți doresc să ți se materializeze chiar și cele mai ascunse dorințe”, a scris Kirkorov pe contul  său de Instagram. 

Natalia a găsit neîntârziat câteva minute pentru a-i răspunde regelui Kirkorov. 

”Doamne, nu am cuvinte. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce faceți pentru mine. Filip Bedrosovici, sunteți minunat! Un om cu inimă mare. Nu am mai întâlnit asemenea persoane. Vă mulțumesc pentru atitudinea Dvs față de mine, pentru încredere și pentru dedicația asupra proiectului nostru. Vă iubesc enorm! Nu o să vă dezamăgesc!”, i-a răspuns Natalia mentorului său, Filip Kirkorov. 

Cei doi nu doar că s-au implicat activ în pregătirile pentru Eurovision, dar au petrecut timp împreună și cu alte ocazii. În vara acestui an au mers împreună în vacanță în Grecia, iar la sfârșitul lunii octombrie, interpreta a fost la brațul lui Kirkorov la Gala Premiilor Muzicale ”Victoria”. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58076000213623