Ianuarie 22, 2024
Naomi Campbell a revenit pe podiumul de modă, la 53 de ani, într-o nouă apariție spectaculoasă
Naomi Campbell a revenit pe catwalk la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează People. Supermodelul britanic a fost singura femeie care a urcat pe podiumul de defilare pentru a prezenta colecţia masculină creată de casa de modă Balmain pentru sezonul 2024-2025 şi a închis show-ul într-o manieră spectaculoasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Naomi Campbell a purtat un ornament auriu pe cap, care îi cobora vertical pe față, alături de o piesă sculpturală mare, poziţionată în talie, ce prezenta un buchet de flori metalice ţinut în mâini.

Acest accesoriu inedit a eclipsat parţial restul ţinutei sale, care a inclus pantaloni negri şi o bluză cafenie cu decolteu adânc. Naomi Campbell a purtat pe umeri o haină supradimensionată de culoare bej, scrie peroz.ro

Noua colecţie masculină a casei Balmain a fost concepută de directorul ei de creaţie, Olivier Rousteing, care a declarat pentru revista Vogue că a dorit să evoce "luxul" şi numeroasele sale semnificaţii în fiecare look.

 

Naomi Campbell, o personalitate legendară în industria modei, a apărut de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste şi a prezentat colecţii pentru case celebre, precum Chanel, Yves Saint Laurent, Valentino, Burberry, Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs şi Louis Vuitton.

De asemenea, supermodelul britanic a apărut în numeroase emisiuni TV, videoclipuri şi filme, între care ''Zoolander 2'', ''I Feel Pretty'', serialele TV "The Cosby Show", "The Fresh Prince of Bel-Air", videoclipul "Erotica" al cântăreţei Madonna, cel al piesei lui Bob Marley "Is This Love", precum şi în videoclipul lui Michael Jackson "In The Closet".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84457540512085