Octombrie 06, 2023
Motivul pentru care Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor lui toată averea. Câți bani are artistul
Din ce motiv nu își dorește celebrul Mick Jagger să le lase copiilor lui toată averea. Câți bani are cântărețul, dar și ce are de gând să facă cu ei. Ce a dezvăluit legendarul artist din trupa The Rolling Stones.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mick Jagger, legendarul artist internațional și solist al trupei The Rolling Stones, se află în topul artiștilor cu cea mai impresionantă avere, estimată la peste 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, când vine vorba despre moștenirea sa, cântărețul a făcut o alegere surprinzătoare. Despre ce este vorba?

Mick Jagger, motivul pentru care nu vrea să le lase copiilor lui toată averea

Cu opt copii în grija sa - Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux, cu cinci femei diferite - Mick Jagger a fost mereu un părinte devotat, asigurându-se că toți își duc o viață bună, lipsită de orice lipsuri, scrie spynews.ro

Mick Jagger Songs, Height, Children, Age, Net Worth, Band-Superbhub

Cu o avere considerabilă, la care se adaugă potențiala vânzare a catalogului muzical The Rolling Stones, ce i-ar aduce câteva sute de milioane în plus, Jagger a făcut o declarație care a stârnit interesul publicului.

10 Actors Who Were Paid Though They Did Not Appear In The Film

Artistul nu intenționează să împartă întreaga sa avere între cei opt copii ai săi. În schimb, a indicat că ar prefera ca o parte din acești bani să meargă către organizații de caritate, oferind astfel sprijin cauzei umanitare în loc să concentreze întreaga avere în mâinile descendenților săi.

Fiica lui Mick Jagger a fost arestată

Jade Jagger, în vârstă de 51 de ani, a fost implicată într-un incident tensionat în Ibiza, unde a fost reținută de forțele de ordine după ce a izbucnit în violență împotriva unor polițiști, într-o altercație survenită într-un restaurant local. Ceea ce a declanșat furia creatoarei de bijuterii rămâne subiectul de discuție.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 17 mai, când autoritățile au fost alertate cu privire la un incident de tulburare ce a avut loc la restaurantul La Oliva din Ibiza Town. După cum se pare, personalul localului a fost nevoit să apeleze la intervenția poliției întrucât un bărbat prezenta un comportament agresiv față de angajați și clienți, creând un haos în interior.

12 Things You Didn’t Know About Mick Jagger | Eighties Kids

În momentul în care bărbatul care însoțea-o pe Jade Jagger a părăsit restaurantul, a avut o confruntare tensionată cu forțele de ordine și a opus rezistență atunci când a fost solicitată arestarea sa. În acest context, fiica celebrului Mick Jagger a intervenit violent, folosindu-și pumnii și unghiile pentru a-și apăra partenerul, fapt ce a condus la reținerea ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4425601959229