Noiembrie 02, 2023
Misterul morții celebrului actor Matthew Perry! Ce arată rezultatele testelor preliminare în cazul decesului starului din Friends
Vestea decesului celebrului actor Matthew Perry la 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din serialul de succes „Friends”, sâmbătă, 28 octombrie, i-a devastat atât pe apropiați, cât și pe fani. Acum, rezultatele testelor preliminare în cazul morții actorului au fost făcute publice. Se pare că decesul lui Matthew Perry nu a fost provocat de o supradoză de fentanil sau metanfetamină.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Matthew Perry, cunoscut mai ales pentru rolul lui Chandler din celebrul serial „Friends”, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, sâmbătă, 28 octombrie. El a fost găsit fără viață în locuinţa sa din Los Angeles, într-un jacuzzi. Rezultatele testelor preliminare arată că decesul actorului nu a fost provocat de o supradoză de fentanil sau metanfetamină, scrie click.ro

Matthew Perry nu avea în organism urme de fentanil sau metanfetamină

Astfel, Matthew Perry nu avea în organism urme de fentanil sau metanfetamină. De asemenea, între timp, sunt efectuate și teste toxicologice mai elaborate pentru a se stabili dacă în sângele actorului există alte substanțe ilegale ori dacă nivelurile medicamentelor prescrise erau ridicate. În 4-6 luni vor fi disponibile rezultatele acestor teste și pot duce la stabilirea cauzei morții de către legist.

În locuița faimosului actor au fost găsite mai multe medicamente eliberate pe bază de rețetă, toate fiind prescrise de către medici pentru diverse afecțiuni cu care acesta fusese diagnosticat. Oamenii legii au constatat că aceste medicamente erau păstrate corespunzător, în recipiente sigilate.

Colegii actorului din „Friends”, devastați de pierderea suferită

La scurt timp după aflarea veștii că Matthew Perry a decedat, colegii săi din „Friends” au transmis un scurt mesaj comun în care se arată devastați de pierderea suferită.

„Suntem complet devastați de pierderea lui Matthew. Nu eram doar colegi de platou. Eram familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum avem nevoie să jelim și să procesăm această pierdere de neînțeles”, au transmis actorii într-o declarație pentru tabloidul american People.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4888436794281