Iunie 30, 2023
Metoda inedită prin care Bennifer marchează prima aniversare a căsătoriei! Sunt topiți unul după celălalt
Acum au „relația pe care și-au dorit-o întotdeauna” și prosperă personal și profesional. De aceea, nu uită de recunoștință.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Suntem obișnuiță s-o vedem pe Jennifer Lopez mireasă, căci a jucat de atâtea ori în filme. Însă în niciun film nu a fost atât de radiantă ca la propria sa nuntă, cu iubitul său din tinerețe, Ben Affleck.

Lucrurile s-au tranșat clar anul trecut, când la doar un an de la marea regăsire, cele două staruri s-au căsătorit nu o dată, ci de două ori!

Bennifer nuntă 2022

Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc pentru o mare sărbătoare la noul lor conac de 60 de milioane de dolari, cuibul de nebunii Bennifer. Cuplul urmează să-și reînnoiască jurămintele în această vară, pentru a omagia astfel prima aniversare de căsătorie, cel puțin așa a dezvăluit un apropiat al cuplului pentru Daily Mail.

Bennifer nuntă 2022

Cele două vedete au ținut primele pagini ale publicațiilor anul trecut cu cascada de evenimente în care au fost implicați!

Întâi, au surprins pe toată lumea cu nunta lor spontană din Las Vegas, unde au avut-o martoră doar pe fiica cea mare a lui Ben Affleck, după care, la sfârșitul verii, au organizat o mare petrecere pe domeniul discret al actorului, departe de ochii presei.

Bennifer nuntă 2022

Potrivit sursei citate, cuplul Bennifer se află într-un punct grozav, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Și sunt atât de fericiți, încât vor ca toată lumea să afle. Mai exact, pun la cale o a treia nuntă, la noul domiciliu, o a treia nuntă ce se dorește o ceremonie de reînnoire a jurămintelor. Jennifer Lopez și Ben Affleck  vor să-și sărbătorească dragostea, arătând că „nu iau de bună această a doua șansă” pe care viața le-a dat-o.

„Jen și Ben sunt la fel de îndrăgostiți și pasionali ca la început, primul lor an de mariaj a fost, într-un cuvânt, spectaculos”, explică sursa, adăugând că sunt ”mândri de felul în care familiile lor se înțeleg. S-a legat o frumoasă prietenie între copii, de care Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt încântați. Și pentru a onora aceste binecuvântări, cele două staruri care formează cuplul supranumit Bennifer vor să-și reînnoiască jurămintele și să arate lumii cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58069038391113