Ianuarie 11, 2017
Maybelline New York este promovat de către un bărbat
Un tânăr de 25 ani a devenit imaginea brandului Maybelline

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Promovarea de către bărbați a produselor cosmetice pentru femei nu mai este o noutate. Pentru Maybelline, înființat încă în 1915, aceasta este însă ceva unic, întrucât, până nu de mult, brand-ul prezenta doar femei în campaniile de promovare, ambasadoare fiind top-modele celebre, precum Gigi Hadid şi Jourdan Dunn.

Potrivit BBC News, cel care a acceptat provocarea este Manny Gutierrez, un tânăr de 25 ani din California, urmărit de câteva zeci de milioane de admiratori pe conturile sale de Instagram şi YouTube.

Fotomodelul a menționat că a fost interesat de produsele de machiaj încă de mic, dar și-a dorit inițial să activeze în domeniul medicinei. Totuși s-a răzgândit și a decis să lucreze în industria produselor cosmetice.

Gutierrez s-a arătat încântat de oportunitatea oferită, scriind pe contul său de Instagram următoarele: ”2017, ai avut parte de un început uluitor! Sincer, n-aş putea să fiu mai onorat decât acum. Sunt încântat”.

Printre alte branduri de produse cosmetice de femei promovate de către sexul tare se numără Covergirl și Anastasia Beverly Hills.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93411159515381