Aprilie 16, 2022
Madonna, o nouă imagine scandaloasă: „Nu poți să faci asta la 63 de ani”
Modonna, una dintre cele mai cunoscute, dar și controversate artiste din lume, uimește cu fiecare apariție a sa. Recent, vedeta a postat o imagine pe conturile de socializare ce a lăsat fanii muți de uimire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum arată vedeta 

Madonna, plină de energie așa cum ne-a obișnuit, nu ratează nicio ocazie să iasă în cluburi și să se distreze alături de cei apropiați. De asemenea, fiind extrem de activă pe rețelele sociale, ea își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Acest lucru s-a întâmplat recent, când vedea a postat o fotografie dintr-un local în care a ieșit să se relaxeze alături de fiul ei și de cele mai bune prietene, conform dailymail.co.uk.

Un amănunt a atras atenția urmăritrorilor săi, fața vedetei era extrem de netedă, iar fanii au rămas șocați de cât de bine poate arăta aceasta la 63 de ani.

image 

În poza postată pe rețelele sociale, vedeta părea că se simte foarte bine alături de David Banda, fiul de 16 ani al acesteia, dar și de creatoarea de modă Stella McCartney, în vârstă de 50 de ani, actriței Liv Tyler, în vârstă de 44 de ani, și comediantă Lilly Singh, în vârstă de 33 de ani.

Poze cu și priviri senzuale

Madonna nu a ezitat să facă tot posibilul să capteze privirile tuturor, astfel că s-a pozat extrem de apropiată de prietena sa Stella, uitându-se senzual spre camera foto.

Madonna a scris alături de pozele postate și câteva cuvinte.

''O noapte alături de prietenii mei cei mai buni'', a notat cântăreața.

Aspectul tineresc al interpretei a fost pus, adesea, sub semnul întrebării, dar mai ales la începutul acestui an, când fanii de pe rețelele de socializare au observat că aceasta arată ca o adolescentă. Nimeni nu cunoaște motivele pentru care artista s-a transformat radical și mai ales dacă filtrele sunt cele''vinovate'', sau operațiile estetice.

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61377954483032