Februarie 28, 2023
Madonna, în doliu: fratele ei a murit. Bărbatul era cerșetor și trăia sub un pod
Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, a murit la 66 de ani. Anunțul trist a fost confirmat de familia sa. Bărbatul trăia pe străzi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cumnatul lui Anthony Ciccon, Joe Henry - care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone,  a fost cel care a dat vestea, pe contul său de Instagram. Bărbatul nu avea adăpost și dormea pe străzi. Ani de zile s-a luptat cu alcoolismul și s-a îndepărtat de familia lui bogată. Madonna (64 de ani), care are o avere de 850 milioane de dolari, nu a făcut niciun comentariu legat de moartea fratelui său mai mare, scrie click.ro

 

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a ieșit din acest avion pământesc vineri seară. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan.  După cum remarcă aici fratele Dave Henry (care a făcut această fotografie), Anthony era un personaj complex; și Dumnezeu știe că ne-am și certat de multe ori, așa cum o fac frații adevărați. 

Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să spun. Dar necazurile se estompează; iar familia rămâne, Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) o are acolo și așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja să cred asta”, a scris Joe Henry pe rețelele sociale.

Madonna și familia ei au avut o relație complicată cu Anthony din cauza problemelor sale cu alcoolul.

Au fost cu toții acolo pentru el și, în ciuda faptului că era înstrăinat, Madonna l-a susținut în orice mod a putut atunci când a fost dispus să primească sprijinul. Membrii familiei, inclusiv Madonna, l-au vizitat în timp ce se afla în centrul său de dezintoxicare”, a declarat o sursă apropiată de Madonna, pentru revista americană PEOPLE.

Madonna a crescut în Michigan, unde se crede că fratele ei a murit, a relatat Page Six.

În 2011, Anthony a vorbit într-un interviu, spunând că este un om fără adăpost și că doarme pe stradă. Bărbatul trăia din cerșit, sub un pod în Michigan.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3128821849823