Aprilie 06, 2022
Madonna, desfigurată, cu buzele exagerat de mari și obrajii umflați. Imaginile care au speriat fanii
Cunoscută pentru controversele pe care le-a provocat de-a lungul carierei sale, Madonna este iar subiect de discuții, din cauza modificărilor pe care le-a făcut la nivelul feței în ultima vreme, dar și a imaginilor puternic editate pe care le publică în mediul online. Cel mai recent, Regina muzicii pop a lăsat fanii îngrijorați din cauza unui clip publicat pe pagina sa de TikTok.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Madonna nu e deloc străină controverselor. Nu o dată, vedeta de 63 de ani a fost în centrul unui scandal, iar cel mai recent, comportamentul Madonnei a îngrijorat fanii. Un clip publicat de artistă pe pagina sa de TikTok, chiar în ziua premiilor Grammy, a ridicat multe semne de întrebare.

În imaginile cu pricina, Madonna apare într-un top negru, transparent, fără sutien, cu părul împletit, în timp ce cântă în fața camerei de filmat. În clipul de nici 15 secunde, care a fost rapid șters de pe pagina Madonnei, se vede cum solista se apleacă înspre cameră și își țuguie buzele.

Madonna's 'unsettling' pre-Grammy TikTok sparks fan concern 

People Horrified By Madonna's Bizarre TikTok Video 

Ceea ce a speriat însă fanii, care s-au grăbit să îi lase comentarii nu tocmai pozitive, au fost buzele mult prea mari și obrajii umflați cu care Madonna s-a afișat în clipul cu pricina. Fața artistei pare complet desfigurată, iar unii s-au întrebat chiar dacă nu este vorba de vreun filtru, care mărește exagerat de mult trăsăturile feței.

Madonna's 'Kiss' TikTok Slow-Zooms Into a Parody Trend



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85494112968445