Septembrie 06, 2022
Mădălina Ghenea, incident la Festivalul de Film.Ce a pățit actrița, înainte să apară pe covorul roșu
Actrița a povestit pe rețelele de socializare ce a putut să pățească, fix înainte să își facă apariția pe covorul roșu al marelui eveniment. Din fericire, situația s-a rezolvat rapid și simplu, iar vedeta a putut să se bucure în continuare de această experiență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze cu fiecare apariție, mai ales atunci când vine vorba despre astfel de evenimente. Actrița originară din Slatina a avut însă parte, în timpul ediției cu numărul 79 a Festivalului de Film de la Veneția, de un moment neplăcut, înainte să se prezinte în fața fotografilor, pe covorul roșu.

Într-o postare de pe contul ei personal de Instagram, frumoasa actriță a dezvăluit toate detaliile despre momentele neplăcute din timpul Festivalului de Film de la Veneția. O insectă a mușcat-o de frunte chiar înainte să apară pe covorul roșu, dar echipa ei a reacționat rapid. Cu o coafură schimbată din cauza atacului neprevăzut al insectei, Mădălina Ghenea și-a continuat treaba, ca o adevărată profesionistă.

„Lady Bean s-a întors la Veneția, o insectă m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și @saidada a reușit să o acopere cu părul meu.

Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna și pot spune ca nu ma simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o diva @tizianarocca @vicoolyasaida Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeti că merit să fiu aici? Mulțumesc!”, a scris Mădălin Ghenea, pe contul personal de Instagram.

Venice Bones And All Premiere

madalina-ghenea-3

madalina-ghenea-4

Venice Bones And All Premiere

madalina-ghenea-5

madalina-ghenea-6

madalina-ghenea-7

'Bones & All' premiere, 79th Venice International Film Festival, Italy - 02 Sep 2022

'Diva e Donna' premiere, 79th Venice International Film Festival, Italy - 02 Sep 2022

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.092316865921