August 14, 2023
Lil Tay, pusă la zid! Vedeta de 14 ani și-ar fi înscenat moartea pentru publicitate
Lil Tay este pusă la zid! Vedeta, în vârstă de 14 ani, este acuzată de fostul ei manager că și-ar fi înscenat moartea. Motivul? Publicitatea, așa cum spune Tsang. Iată declarațiile făcute de bărbat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lumea online a fost zguduită de un eveniment surprinzător în ceea ce o privește tânăra influenceriță Lil Tay. Cunoscută pentru prezența sa strălucitoare și controversată pe rețelele de socializare, vedeta a fost recent acuzată de fostul său manager că și-ar fi înscenat propria moarte într-o încercare de a câștiga atenția publicului și a obține mai multă publicitate, scrie spynews.ro

Întregul incident a început atunci când pe contul de Instagram al lui Lil Tay a apărut un mesaj cutremurător, aparent scris de familia ei, anunțând tragicul deces al tânărului star și al fratelui ei mai mare.

เด็กเลี้ยงแกะสาว" ที่ต้องโดนประณามเพราะแม่ของเธอ

Vestea șocantă a stârnit rapid reacții emoționale și compasiune din partea comunității online. Cu toate acestea, Lil Tay a venit rapid în contradicție cu această poveste întunecată, dezvăluind că ea și fratele său sunt cu bine și că contul ei de Instagram a fost compromis.

Lil Tay și-ar fi înscenat moartea pentru publicitate

Acuzații grave împotriva vedetei

Controversele nu au întârziat să apară când fostul manager al lui Lil Tay, Tsang, a adus acuzații serioase cu privire la acțiunile influenceriței. Tsang a sugerat că vedeta ar fi mințit cu privire la presupusul spargere a contului de Instagram, punând sub semnul întrebării veridicitatea acestei explicații.

Cu atât mai mult, Tsang a subliniat rapiditatea cu care contul de Instagram al lui Lil Tay a fost recuperat, imediat după presupusul "hacking", aruncând astfel semne de întrebare asupra autenticității întregii povestiri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72394156455994