Octombrie 19, 2023
Justin Bieber i-a făcut soției sale un cadou în valoare de 5 mii de dolari. Ce a primit Hailey Bieber de la partenerul său
Justin Bieber i-a făcut soției sale un cadou în valoare de 5 mii de dolari. Hailey Bieber a fost complet surprinsă de gestul partenerului său. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit anul acesta cinci ani de când și-au unit destinele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Justin Bieber și-a luat prin surprindere fanii atuni când a comandat un tablou personaliza. Tabloul recreează câteva mesaje pe care Hailey i le-a trimis de-a lungul timpului soțului său. Bieber și-a dorit să imortalizeze mesajele de dragoste într-un tablou unic. Piesa de artă poartă titlul de „I Miss You” care se traduce drept „Îmi e dor de tine”.

Conform publicației TMZ, piesa de artă a fost realizată de Emily Bright și Tamara Martin. Tot publicația mai sus citată scrie că tabloul impresionat a costat 5 mii de dolari. Apropiații artistului au declarat că mesajele din tablou „au un loc special în inima sa”.

Justin Bieber turns wife Hailey Bieber's loving text message into ...

Hailey și Justin Bieber în timp ce se sărută la premiera Justin Bieber Season din 2020

Mesajele pe care Justin le-a primit ar fi fost trimise de Hailey în timp ce aceasta s-a aflat departe de casă. Echipa a lucrat mai multe săptămâni pentru a putea realiza piesa cerută de artist. Tabloul i-a fost livrat lui Justin.

Publicația Marca scrie că acesta s-ar afla deja în casa artistului și a soției sale. Hailey ar fi văzut tabloul atunci când s-a întors de la Săptămâna Modei de la Paris. Justin a mai colaborat în trecut cu artiștii care s-au ocupat de realizarea tabloului.

Hailey Bieber, la un restaurant italian cu Justin Bieber, împreună

Acesta este foarte darnic când vine vorba de partenera sa. Justin își arată iubirea față de Hailey și prin intermediul postărilor pe care le face în mediul online. Cântărețul postează deseori fotografii alături de partenera sa de viață.

Justin Bieber și partenera sa au celebrat vara aceasta cinci ani de la căsătorie. Cântărețul a făcut o postare specială pe contul lui de instagram. Acesta a postat o serie de fotografii alături de care a lăsat și un mesaj emoționant. În ciuda zvonurilor din presă, pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. 

„Acest mesaj este pentru cel mai prețios lucru din viața mea. Cinci ani. Mi-ai captivat inima încă din primul moment. Te iubesc din tot sufletul, iar această călătorie ne va aduce și mai mult aproape”.

Justin Bieber în timp ce se plimbă pe stradă alături de soția sa, Hailey Bieber



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79012608528137