Aprilie 21, 2022
Julia Roberts, secretul căsniciei de 20 de ani. Ce îi ține pe soți împreună
Julia Roberts, 54 de ani, binecunoscută pentru rolul din filmul ”Frumuşica”, are o căsnicie model cu Danny Moder, în vârstă de 53 de ani. Ea spune că are o căsătorie atât de lungă şi solidă, cum rar se întâlnesc la Hollywood, datorită faptului că se sărută neîncetat cu soţul său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru emisiunea The Late Show, realizată de Stephen Colbert, cu prilejul aniversării căsătoriei sale, Julia a mai spus că are o căsnicie trainică pentru că îşi arată mereu afecţiunea faţă de Danny. Julia Roberts susţine că secretul unei căsnicii fericite constă în săruturile zilnice.

De asemenea, actriţa a mai spus că este important să oferi partenerului şansa de a-şi cere scuze când a greşit. Să ştii să ierţi mereu, să faci compromisuri. Julia Roberts s-a căsătorit cu Danny Moder, la 4 iulie 2002, după ce s-au cunoscut în timpul turnării filmului ”Mexicanul”, în anul 2000.

image 

El era cameraman, iar ea era deja vedetă. În prezent, ei au trei copii, gemenii Hazel şi Phinnaeus, de 17 ani, şi Daniel, de 14 ani.

Julia şi Danny spun că cei trei copii de asemenea i-au legat şi îi fac să se simtă foarte mândri. S-au mutat în San Francisco, anul trecut, pentru a avea o viaţă mai liniştită, departe de sudul Californiei, după ce au trăit în Malibu mai mulţi ani.

Julia spune că se simte fericită alături de Danny, fiindcă nu a ­făcut-o niciodată să se schimbe. Ea a mai fost căsătorită cu cântăreţul Lyle Lovett (64 de ani) din 1993 până în 1995 şi a fost logodită cu actorul Kiefer Sutherland  (55 de ani). Danny a mai fost şi el căsătorit cu Vera ­Steimberg, makeup artist de la Hollywood, până în anul 2002. 

Una dintre cel mai bine plătite actriţe

Julia Roberts este o actriţă de mare succes care are în palmares un premiu Oscar pentru cea mai bună interpretare în filmul ”Erin Brockovich” din anul 2000. A jucat în peste 60 de filme şi are o a vere de 220 de milioane de dolari.

image 

Mai nou, este mândră pentru cele două noi filme în care joacă, „Gaslit”, care va fi lansat la 24 aprilie, şi comedia romantică „Ticket to Paradise”.

Ea este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood şi s-a remarcat îndeosebi pentru rolurile pe care le-a făcut în filmele ”Frumuşica”, alături de Richard Gere, din 1990, „Notting Hill”, din 1999, ”Războiul lui Charlie Wilson”, din 2007, „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, din 2010, şi „Minunea”, din 2017.

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5465075969696