Iunie 02, 2022
Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă uriașă trebuie să-i achite fosta soție
Controversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp şi Amber Heard a luat sfârşit. Juriul a dat verdictul după ce a ascultat peste 100 de ore de mărturii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Juraţii au considerat că Amber Heard a acţionat cu "răutate" împotriva fostului său soţ. De asemenea, juriul a decis ca Depp să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Şi Amber Heard a fost defăimată, după cum a decis juriul, însă nu de către fostul soţ, ci de avocatul acestuia, Adam Waldman, care îi va plăti 2 milioane de dolari în daune compensatorii. 

Amber Heard and Johnny Depp Defamation Lawsuit, Explained

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard din cauza unui articol publicat în The Washington Post, în 2018. Actorul a cerut daune pentru defăimare în valoare de 50 de milioane de dolari. Deşi numele său nu apărea în articol, Depp a susţinut că a pierdut roluri importante.

Şi fosta sa soţie, Amber Heard, l-a dat în judecată pentru defăimare cerându-i 100 de milioane de dolari. Cei doi au fost căsătoriţi timp de aproximativ 2 ani (2015-2016). 
Sursa- adevarul.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76155185699463