Octombrie 02, 2022
Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme
Jessica Simpson, actrița și cântăreața în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme, iar acum a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

Jessica Simpson shows off jaw-dropping lifestyle change - NZ Herald

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit cântăreața în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii - Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Jessica Simpson - Latest news, views, gossip, pictures, video - The Mirror

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

Jessica Simpson opens up about years of weight scrutiny\

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.242344379425