August 30, 2023
Jessica Alba dezvăluie succesul unui mariaj reușit, la 15 ani de la căsătorie
Actrița și femeia de afaceri Jessica Alba (42 de ani) are o relație cu soțul ei, Cash Warren, de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și au împreună trei copii – două fiice, Honor și Haven, de 15, respectiv 12 ani, și un fiu, Hayes, de cinci ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jessica Alba vorbește despre secretul unei relații reușite și subliniază că acesta constă într-o comunicare permanentă și deschisă.

”Trebuie să spui mereu ceea ce simți, fie că ai nevoie de spațiu sau ți-e dor de persoana dragă.” Vedeta a mai spus și că ea și soțul ei, Cash Warren, sunt foarte diferiți, dar mereu ajung la un numitor comun în urma conversațiilor.

jessica alba cash warren 

La rândul său, Cash Warren (44 de ani), producător de filme, a spus că o relație nu e întotdeauna ușor de menținut în echilibru și că traversează împreună cu soția lui diverse etape în cuplu. ”Câteodată, te simți lipsit de energie și nu ai chef de nimic, acest lucru poate să dureze luni întregi, dar trebuie să ai răbdarea ca lucrurile să revină la normal. Când traversăm astfel de etape, nu mă mai consum și nu mă mai panichez. Când trecem prin momente mai grele, ne acordăm unul altuia spațiul necesar, vorbim și poate ieșim în oraș, la cină. Trebuie să faci eforturi să rezolvi problemele. Din fericire, am o parteneră care gândește la fel ca mine în astfel de situații, scrie alistmagazine.ro

 

Acesta a mai spus că, la începutul relației cu Jessica Alba, era foarte gelos pe toți bărbații care îi acordau atenție. ”Nu mă simțeam bine deloc, iar eu am avut dintotdeauna încredere în mine și… ce să vezi, mă trezeam măcinat de gelozie.” Acest lucru”, mai spune Warren, a dus la o scurtă despărțire. ”Ne-am despărțit și, în tot timpul în care am fost separați, mi-am promis că, dacă ne împăcăm, o să fac un efort să canalizez această energie către alte lucruri, mai constructive. ”

Warren mai spune că este, de asemenea, și cel mai mare susținător al soției lui și că nu e interesat de lumina reflectoarelor, preferă planul secund. ”Nu sunt un star, nu sunt o celebritate, nu sunt actor, n-am încercat niciodată să fiu. O încurajez să facă ce vrea și m-am obișnuit cu asta de-a lungul timpului.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48790574073792