Februarie 28, 2024
Jennifer Lopez, vacanță inedită în Japonia, cu ocazia aniversării gemenilor ei, Emme și Max
Jennifer Lopez le-a organizat copiilor săi, Emme și Max, o vacanță inedită cu ocazia aniversării lor de 16 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez sărbătorește aniversarea de 16 ani a gemenilor ei! Cântăreața și actrița, în vârstă de 54 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip emoționant cu copiii ei, Max și Emme, care și-au marcat cea de-a 16-a aniversare printr-o vacanță plină de distracție cu familia și prietenii în Japonia.

Jennifer Lopez a împărtășit imagini inedite din vacanța în Japonia

Clipul video a început cu Lopez spunând în spatele camerei: „Nu l-am văzut niciodată pe Max atât de entuziasmat”, la care Emme a adăugat: „Nu m-am văzut niciodată atât de entuziasmată”. Pe melodia „Hummingbird” a artistei, videoclipul a trecut apoi la Emme chicotind în timp ce ținea în brațe niște purceluși, înainte ca aparatul de filmat să se întoarcă la Max stând cu un prieten la masă, scrie elle.ro

„16 Călătorie de aniversare 2024 ”, a scris cântăreața în descriere.

Max, Emme și o prietenă, împreună cu alți colegi de vacanță, au fost apoi surprinși purtând kimono și folosind un mortar, iar Lopez purtând un kimono floral de culoare mentă cu o eșarfă roz și un accesoriu turcoaz în păr. Excursia aniversară a gemenilor a inclus, de asemenea, o vizită la muzeu, Max fiind văzut minunându-se de o încăpere plină de bile albe mari, în timp ce Emme a admirat o cameră cu pereți strălucitori și iluminați, înainte de a se transforma într-un loc întunecat cu flori care pluteau în jur.

J.Lo shared a video to Instagram that captured snippets of her family's trip to Tokyo.

De asemenea, în montaj a apărut o fotografie cu Lopez stând între gemenii ei în timp ce zâmbea la cameră într-un top negru. Cântăreața l-a sărutat apoi pe Max pe obraz înainte de a merge de mână cu Emme, care a fost surprinsă radiind la cameră în timp ce se afla într-un magazin. Alte fotografii din vacanță au inclus petrecerea, cu ei purtând kimono și ținând umbrele, precum și altele cu Max și Emme pozând cu mama lor. Gemenii au stat, de asemenea, unul în fața celuilalt lângă o masă, în timp ce baloane cu „16” erau așezate lângă perete.

Într-un interviu acordat în 2022 pentru PEOPLE, Lopez s-a destăinuit despre faptul că gemenii cresc pe zi ce trece. „Se aventurează, sunt propriile lor persoane și noi încercăm să ținem pasul. Aceasta este călătoria lor și o altă cale pe care trebuie să o urmezi pe cont propriu”, a spus ea.

Jennifer Lopez/Instagram Jennifer Lopez wearing a kimono

Ce spune artista despre relația cu Ben Affleck

Într-un nou interviu oferit publicației Variety, Jennifer Lopez a vorbit onest despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck la începutul anilor 2000. Artista în vârstă de 54 de ani a mărturisit că povestea lor de dragoste a fost atât de intens mediatizată, încât amândoi suferă în prezent de sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

 

„Amândoi avem PTSD” din cauza experienței inițiale, a spus J.Lo, adăugând însă că acum reușesc să controleze mult mai bine situația. „Suntem mai în vârstă acum. Suntem mai înțelepți. De asemenea, știm ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine.”

În prezent, artista pregătește lansarea viitorului său album, „This Is Me… Now”, o continuare a albumului său din 2002, „This Is Me… Then”. Discul va fi însoțit și de un film, care va aprofunda viața personală a cântăreței.

„În calitate de artiști, trebuie să ne urmăm inima, iar asta înseamnă că eu mi-am urmat inima și am făcut ceva ce poate că lumea a crezut că nu este cea mai bună idee, dar a trebuit să o fac” a declarat Jennifer despre noul său album, potrivit Daily Mail.

„Este foarte diferit de tot ceea ce am făcut vreodată în viața mea, este cel mai personal și înfricoșător proiect pe care l-am făcut vreodată”, a mai spus Lopez recent pentru Extra.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6260704994202