Martie 28, 2024
Taylor Swift, vacanță romantică în Bahamas, alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Taylor Swift și Travis Kelce nu au scăpat de paparazzi nici în Bahamas. Pe o plajă liberă, cuplul a stat la soare. Cei doi au intrat și în apă fără să-și dea drumul la mâini, s-au relaxat, s-au distrat și au tras chiar și un pui de somn direct pe nisip.

Taylor, într-un costum de baie galben din două piese, și Travis, într-un șort albastru, s-au comportat ca doi îndrăgostiți. Nu s-au dezlipit unul de celălalt și s-au sărutat cu foc de mai multe ori. La un moment dat, bărbatul de 34 de ani și-a ajutat partenera să-și aplice crema cu protecție solară. Ea s-a întins pe prosop pentru a se bronza, iar el s-a ocupat să cumpere răcoritoare de la un vânzător ambulant, scrie profm.ro

taylor swift si travis kelce 

taylor swift si travis kelce 

taylor swift si travis kelce

Cântăreața a încheiat recent partea asiatică a turneului ei, Eras, iar în luna mai va începe seria de concerte din Europa. Între timp se ocupă de noul ei album, "The Tortured Poets Department", pe care-l va lansa în 19 aprilie, dar și de relația cu Travis. Kelce a avut și el nevoie de o pauză, întrucât a încheiat un sezon solicitant în Liga Națională de Fotbal din SUA, încununat cu câștigarea Super Bowl.

taylor swift si travis kelce

Taylor și iubitul ei s-au cazat într-un resort de 15.000 de dolari pe noapte.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70288348197937