Octombrie 03, 2023
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuție aprinsă în mașină după o întâlnire cu Jennifer Garner
Lucrurile au devenit aparent tensionate între Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce cei doi se plimbau vineri cu mașina prin Los Angeles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit avantaje.ro, Ben Affleck a gesticulat într-un mod foarte animat în timp ce se afla pe scaunul șoferului vehiculului său, în timp ce Jennifer Lopez asculta.

La un moment dat, cântăreața s-a uitat furioasă în față în timp ce actorul îi vorbea. În ciuda modului în care momentul pare în fotografii, o persoană apropiată cuplului a declarat în exclusivitate pentru sursa citată anterior că nu a existat „nimic aprins în discuția lor”.

Affleck was gesturing while his wife looked unimpressed. Picture Backgrid Australia

Deși nu este clar despre ce ar fi discutat cei doi, Ben Affleck a ținut recent prima pagină a ziarelor după ce a împărtășit un moment intim în mașina sa cu fosta soție Jennifer Garner și una dintre fiicele lor.

Jennifer Lopez Ben Affleck car 2

JLo Ben Affleck car conversation

După cum a relatat anterior Page Six, fostul actor din “Alias”, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat la începutul acestei luni aplecându-se pentru a o îmbrățișa pe vedeta din “Good Will Hunting”, tot de 51 de ani, de pe bancheta din spate a mașinii sale. Fiica lor, Seraphina, era așezată pe scaunul pasagerului, alături de tatăl ei. Fostul cuplu mai are o fiică, Violet, și un fiu, Samuel.

Over and done with: Garner and Affleck ultimately separated in 2015, and they finalized their divorce in 2018; seen in 2018

Foștii soți au menținut o relație amiabilă de dragul copiilor de la separarea lor din 2015. Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, în iulie 2022, în timp ce Garner se întâlnește cu omul de afaceri John Miller.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71727156639099