Mai 11, 2023
Jennifer Garner, de nerecunoscut!. Blondă și îmbrăcată sumar, pe coperta unei reviste
Blondă, dar și cu părul roz, actrița în vârstă de 51 de ani a bifat o apariție inedită în revista ”Allure”, de pe coperta căreia zâmbește îmbrăcată sumar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În interviul pentru publicația americană, Jennifer Garner a vorbit despre dificultatea ei de a-și impune propriile limite, pentru că este percepută întotdeauna ca fiind o „persoană draguță”, scrie okmagazine.ro

Jennifer Garner în Allure

”Nu mă pricep să fiu falsă”, susține răspicat vedeta din ”Azi 13, mâine 30”. Diafana fostă soție a lui Ben Affleck și mama celor trei copii ai actorului este într-adevăr percepută ca persoana matură, ce poate rezolva orice impediment. 

Jennifer Garner în Allure

Este o femeie atât de firească, o mamă atât de clasică, încât editorul Allure spune că e greu să uiți că nu este totuși o mamă obișnuită.

Jennifer Garner în Allure

De fapt, astfel de dedublări le face mai mult din punct de vedere artistic: în filme și în pictoriale. Căci Jennifer Garner din viața reală își dă silința să rămână cât mai naturală, cât mai normală.

Jennifer Garner în Allure

Diva gătește, face piața și trage din greu la sala personală de la domiciliu. Nu externalizează, ci își rezolvă singură marea majoritate a problemelor. Inclusiv de șantierul propriei case s-a ocupat și l-a supervizat îndeaproape.

Acum, la 51 de ani, se zvonește că ar fi gata să se mărite din nou cu John Miller, iubitul său de care făcuse pauză în pandemie. Răutăcioșii au spus că s-ar fi inspirat de la Ben Affleck. Cert este că Jennifer Garner a reușit să facă armonia să domnească în familia lor extinsă. Se înțelege de minune cu Jennifer Lopez și copiii acesteia.

În interviu, Jennifer Garner a vorbit și despre experiența sa ca părinte. Ea are trei copii cu fostul său soț, Ben Affleck – Violet Anne, de 17 ani, Seraphina Rose, de 13 ani, și Samuel, de 10 ani.

„Copiii tăi își vor da seama cu adevărat cine și ce sunt atunci când vor fi mai mari și, cel mai probabil, se vor maturiza frumos. Eu am multă încredere în copiii mei. Nu le iubesc toate comportamentele, tot timpul. Este complicat să crești. Noi nu am avut atât de mulți ochi asupra noastră așa cum au copiii noștri”, a spus Jennifer Garner.

„Eu am fost așa când am devenit prima dată mamă. Fiica mea cea mare nu a avut nicio șansă. Nu a putut avea niciun gând liber – eram peste tot. Am fost un coșmar pentru toți cei de lângă mine”, a mărturisit actrița.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76619577407837