Octombrie 17, 2023
Jason Momoa, beat la filmări? Amber Heard îi aduce acuzații grave celebrului actor: „Îmbrăcat ca Johnny Depp...”
Actrița Amber Heard a făcut declarații uluitoare, aducând acuzații grave colegului ei de breaslă, Jason Momoa. Cei doi au jucat împreună în filmul "Aquaman", dar din spusele vedetei, actorul ar fi fost beat la filmări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul din "Aquaman", Jason Momoa, se confruntă cu acuzații grave din partea colegei sale de breaslă, Amber Heard. Vedeta a dezvăluit că actorul ar fi fost beat și s-ar fi îmbrăcat într-un mod asemănător fostului ei soț, Johnny Depp, în timp ce se afla pe platourile de filmare ale faimosului blockbuster.

Aceste acuzații au fost făcute publice în documente judecătorești, conform informațiilor obținute de Variety.

În documentele prezentate în instanță, Amber Heard susține că Jason Momoa a dorit să o concedieze și a fost surprins beat în timpul filmărilor. Mai mult, el s-ar fi îmbrăcat precum Johnny Depp și ar fi purtat toate accesoriile specifice acestuia, inclusiv inelele. Aceste afirmații au fost parte din procesele de defăimare ale lui Heard și Depp care au avut loc anul trecut.

Jason Momoa: SMA 2017 Odds

În replică, un purtător de cuvânt al DC, compania de producție responsabilă pentru filmele din universul DC, a declarat că Jason Momoa a fost întotdeauna profesionist pe platourile de filmare și că nu s-au semnalat probleme de comportament.

Reprezentanții lui Jason Momoa nu au făcut nicio declarație la momentul respectiv, și nici reprezentanții Amber Heard nu au răspuns imediat solicitărilor pentru comentarii.

Jason Mamoa

Actorul s-a despărțit de Eiza Gonzalez

Anul trecut, starul din "Aquaman", Jason Momoa, și actrița Eiza Gonzalez au hotărât să pună capăt relației lor după doar câteva luni de iubire. Cei doi actori au ales să meargă pe drumuri separate, în ciuda momentelor frumoase pe care le-au trăit împreună.

Separarea a venit la scurt timp după ce Jason Momoa a pus punct mariajului său cu Lisa Bonet în luna ianuarie a acestui an. Eiza Gonzalez a devenit noul său suport emoțional din luna februarie. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că cei doi păstrează sentimente profunde unul pentru celălalt, însă se află în etape diferite ale vieții lor.

Unul dintre factorii care au contribuit la ruptura lor pare să fie viziunea asupra relației. Eliza Gonzalez pare să aprecieze relațiile stabile și de lungă durată, în timp ce Jason Momoa preferă să nu se grăbească, având în vedere că încă nu și-a finalizat oficial divorțul de Lisa Bonet, cu care are doi copii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81535530090332