August 03, 2022
Jane Fond regretă că și-a făcut lifting facial: ”Nu sunt mândră, nu-mi doresc să arăt deformată"
Jane Fonda, legendara actriță în vârstă de 84 de ani, a admis că nu este ”mândră” de liftingul facial pe care și l-a făcut în urmă cu ceva timp și a mărturisit că nu va mai repeta această procedură.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 84 de ani, actrița care trăiește în lumina reflectoarelor de zeci de ani și care a jucat de curând în serialul ”Grace And Frankie”, a recunoscut că a optat pentru un lifting facial în încercarea de a arăta mai bine, însă a admis că nu va mai apela la o astfel de procedură.

În cadrul unui interviu pentru Vogue, actrița a vorbit despre liftingul facial pe care și l-a făcut acum ceva timp.

”Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de asta.”, a spus actrița, potrivit Daily Mail.

”Recunosc că am făcut-o. Și susțin, fără doar și poate, că poți deveni dependentă. Acesta este motivul pentru care ar trebui să nu continui. Multe femei nu știu, dar sunt dependente de această procedură.”, a mai adăugat actrița.

Jane Fonda 

Totodată, Jane Fonda a declarat că îmbătrânirea nu ar trebui să fie înfricoșătoare, motiv pentru care își dorește ca oamenii să privească acest proces în mod pozitiv.

”Vreau ca tinerii să nu-și mai facă griji cu privire la îmbătrânire. Vârsta nu contează, e doar un număr cronologic. Ce contează este sănătatea.”, a mai spus ea, adăugând: ”Am aproape 85 de ani, dar nu mi se pare chiar atât de mult. Să ajuți oamenii să nu se mai teamă să îmbătrânire, să-i ajuți să înțeleagă că doar pentru că ai o anumită vârstă nu înseamnă că ai renunțat la viață.”, a mai spus ea.

Totodată, actrița de Oscar a mărturisit că este recunoscătoare că este încă sănătoasă: ”Vorbesc serios, în fiecare zi în care cobor din mașină îi mulțumesc lui Dumnezeu că am coapse puternice, dar am lucrat mult pentru ele.”, a mai spus ea.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51658654212952