Septembrie 25, 2023
Irina Rimes, vacanță de vis cu iubitul: „Ești frumoasă ca o orhidee!”
După o vară plină de concerte și filmări la Vocea României, Irina Rimes se bucură de o binemeritată vacanță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgita artistă a ales o destinație exotică, însă nu le-a dezvăluit fanilor locul în care se relaxează alături de iubitul ei, David Goldcher. 

Antrenoarea de la Vocea României a postat pe contul de Instagram, acolo unde are peste 800.000 de urmăritori, mai multe imagini din vacanță. 

Apă turcoaz, nisip fin, flori și palmieri cât vezi cu ochii! Așa arată peisajul de care se bucură frumoasa cântăreață. Irina Rimes s-a fotografiat complet naturală, fără strop de machiaj, iar fanii nu au mai contenit cu laudele, scrie perfecte.ro

„Ești frumoasă ca o orhidee”, „Zâna zânelor!”, „Ești superbă, Irina!”, „Splendidă!”, „Ce frumoasa ești așa naturală! Ador!”, „Cea mai frumoasă fată din Univers! Te iubim”, i-au scris urmăritorii. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, înot şi piscină

Ce spune Irina Rimes despre căsătorie

Viața Irinei Rimes s-a schimbat radical din momentul în care l-a cunoscut pe iubitul său, David Goldcher. Cei doi formează un cuplu de trei ani și au o pasiune comună: muzica.  

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit”, a povestit Irina într-un interviu pentru VIVA!

Cât despre căsătorie, frumoasa cântăreață a dezvăluit că este doar „o petrecere mișto” care se organizează atunci când există timpul necesar.

Nu am păreri bătute în cuie și, în general, sunt o persoană foarte flexibilă. Încerc să înțeleg partenerul și să respect ce își dorește de la relație. Căsătoria pentru mine, în momentul ăsta, este doar o petrecere mișto pe care pot să o dai la un moment dat, atunci când ai timp să organizezi o celebrare a dragostei împreună cu prietenii și familia. În rest, dacă celebrezi dragostea în fiecare zi cu partenerul tău, nu este obligatoriu să te căsătorești, iar noi trăim cumva într-o celebrare d-asta continuă. Prețuim foarte mult prezentul și cum suntem acum”, a spus Irina Rimes potrivit sursei menționate mai sus.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4010901451111