Septembrie 12, 2023
Irina Rimes și Tudor Chirilă, discuție aprinsă la Vocea României: ”M-ai făcut lipsită de caracter”
Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut o discuție mai aprinsă la Vocea României. Ce replici au avut aceștia în cadrul emisiunii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut o discuție aprinsă la Vocea României. Cei doi s-au „luptat” pentru a convinge o concurentă, deși cântărețul voia doar să-i strice planurile lui Horia Brenciu.

Irina Rimes și Tudor Chirilă, discuție aprinsă la Vocea României

Pe scenă la Vocea României a intrat o tânără de 20 de ani, pe nume Iuliana Galia. Aceasta este mecanic autor în Austria și i-a surprins pe jurați cu vocea ei.

Tudor Chirilă a fost singurul care nu s-a întors cu scaunul, recunoscând ulterior că „a fost prost”. Irina Rimes, Theo Rose și Horia Brenciu au fost și ei impresionați de prestația tinerei, scrie fanatik.ro

Așa că au făcut tot ce au putut pentru a o convinge pe concurentă să vină în echipa lor. Iar Tudor Chirilă a decis să-i ajute, făcându-le o descriere pe care un mecanic auto ar înțelege-o.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi televizor

Cum s-au certat jurații pentru o concurentă de la Vocea României

Tudor Chirilă i-a comparat pe Irina Rimes și pe Horia Brenciu cu două mașini, iar dacă artista a fost descrisă drept una bazată pe tehnologie și de performanță, Horia Brenciu a fost o biată Dacia 1300.

Doar că descrierea nu a fost pe măsura așteptărilor, iar Irina Rimes chiar s-a supărat puțin.

„Într-adevăr, Tudor are dreptate: e prost! Am o întrebare: mama ta a auzit de mine? Cum o cheamă pe mama ta?

Dacă Mirela se uită acum la noi, ea ar zice să îl alegi pe Brenciu”, a spus Horia, sperând să convingă concurenta.

„Mulțumesc Tudor, m-ai făcut să mă simt lipsită de caracter”, a spus Irina Rimes.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, televizor şi text

Theo Rose a intervenit și ea, dar Tudor Chirilă avea replica deja pregătită pentru ea. „Promovează-mă și pe mine!”, s-a plâns ea.”Te promovez, dar te trage ăla-n jos (n.r referire la Horia Brenciu)”, a adăugat Chirilă.

În discuție a intervenit și Smiley, după ce Tudor Chirilă a spus că concurenta este făcută să fie în echipa Irinei Rimes. El a spus că imediat s-a gândit la Horia Brenciu când Iuliana a început să cânte.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73571300506592