Noiembrie 02, 2022
Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, au fost împreună la o nuntă. Cum au fost surprinși
Artista din Republica Moldova și iubitul ei sunt împreună de aprope doi ani și au planuri serioase de viitor. Recent, cei doi au fost surprinși la nunta unor prieteni apropiați și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Iată despre ce este vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu două luni, artista a anunțat faptul că s-a mutat cu iubitul ei în casă nouă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și descretă, ambii fiind pasionați de muzică. Se pare că artista i-a cunoscut pe părinții iubitului ei, în timp ce David Goldcher a fost în Republica Moldova, acolo unde s-a întâlnit cu familia acesteia. Pe contul ei de Instagram, Irina Rimes a postat mai multe imagini cu partenerul ei, cei doi fiind invitați la nunta unor prieteni comuni.

Irina Rimes și David Goldcher au fost împreună la o nuntă. Cântăreața a recunoscut că visează să se căsătorească cu iubitul ei și că s-ar vedea în postura de mamă. De ziua iubitului francez, cuplul s-a mutat în casă nouă, semn că relația dintre ei devine din ce în ce mai serioasă.

irina-3

irina-1

În weekend, Irina Rimes și iubitul ei au participat la o nuntă. Cântăreața a purtat o rochie roz pudrat, cu umerii goi, accesorizată cu o pereche de sandale argintii. David Goldcher a optat pentru un costum elegant și o pereche de teniși albi.

În imaginile făcute publice, cei doi par extrem de îndrăgostiți, se sărută și se țin în brațe. În dreptul imaginilor, artista nu a scris nicio descriere.

irina-4

irina-2

Fanii au rămas impresionați de ipostazele romantice în care cei doi au fost surprinși, lucru pe care i l-au transmis artistei în comentarii: „Cei mai drăguți', „Sincere felicitari vouă! Să vă iubiți mereu la infinit…', „You’re so cute togheter'.

irina-6

Ce spune artista despre părinții iubitului ei

Solista a susținut că i-a întâlnit pe părinții iubitului ei și a rămas cu o impresie plăcută. Cu această ocazie, Irina Rimes și-a exersezat franceza, având în vedere că a început să învețe limba încă de la debutul pandemiei.

„Mama a rămas cea mai impresionată de el. Am avut o masă foarte mare, au venit pe la noi rude. După ce au plecat oaspeții, noi am ieșit afară, să îi petrecem și cred că am stat vreo jumătate de oră afară, poate chiar mai mult. David a rămas în casă și a strâns singur masa și a spălat vasele.

Când a intrat mama în casă, mi-a zis: «Irina, Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi. Ăsta îmi place». Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu', a declarat solista, la podcastul „Acasă la Măruță'.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80632472038269