August 22, 2024
Irina Rimes împlinește astăzi 33 de ani! Mărturisiri despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din Moldova și România și, în ciuda faptului că se bucură de un succes răsunător, aceasta recunoaște că a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului.

Irina Rimes împlinește azi 33 de ani și se bucură de o carieră de succes, având numeroase melodii care fac furori printre fanii ei, dar este implicată și în numeroase proiecte. Totuși, aceste realizări profesionale n-au venit fără sacrificii, după cum a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.

Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale. Dar răsplata a fost pe masură, deci nu regret nimic. Totuși, nu cred că rețeta mea funcționează pentru oricine, unora le este dat să înfrunte mai multe greutăți poate pentru că pot sau poate pentru că asta e încercarea la care sunt puși. Eu am trecut cu brio toate încercările și cred că de asta am luat acel premiu.”, a declarat artista.

Motivul pentru care Irina Rimes a renunțat la visul ei. Ce meserie voia să  îmbrățișeze, de fapt: „Mereu am fost mică și neînsemnată și mă gândeam că  dacă voi fi...” - VIDEO

În ceea ce privește felul în care reușește să gestioneze celebritatea, cântăreața a dezvăluit că a preferat să rămână cu picioarele bine acorate în pământ.

”Relația mea cu celebritatea este una ciudățică, succesul este greu de gestionat, încă învăț să fac asta. Nu m-am considerat niciodată această persoană urcată pe un piedestal, unde nu mă poate atinge nimeni și nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care îl am, sufletul meu este același, dragostea față de viață, în forma ei cea mai simplă, rămâne aceeași.”, a mai mărturisit ea.

Irina Rimes Photos | Last.fm

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Irina Rimes: On My Way - Irina Rimes: Pe drumul meu (2022) - Film serial -  CineMagia.ro

Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, care au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0197823047638