Mai 25, 2021
Irina Rimes face declarații despre nunta cu iubitul ei, David Goldcher
Relația dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, pare din ce în ce mai serioasă și, conform declarațiilor artistei, cei doi iau în considerare și pasul cel mare: căsătoria. Interpreta a fost invitată recent în podcastul lui Cătălin Măruță și a dezvăluit mai multe despre relația dintre ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste este lesne de înțeles, dar despre căsătorie ... oarecum o surpriză. Irina a precizat că, cel puțin, acum, subiectul este la fază teoretică și ia în calcul faptul că nimeni nu poate anticipa ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Totuși, și-ar dori ca nunta să aibă loc în România. Adică nu în Republica Moldova, de unde provine Irina Rimes sau în Franța, unde s-a născut David. 

”Eu mai mult vreau nunta ca pe o mare petrecere, pe care vreau s-o am în viața mea. Nu neapărat pentru rochie de mireasă, coafură. Am îmbrăcat rochii frumoase la viața mea. Cel mai mult mă interesează petrecerea în sine, obiceiurile, muzica și oamenii care se vor simți bine alături de noi”, a mărturisit Irina Rimes. 

Întrebată care ar fi obiceiul peste care n-ar trece, interpreta a răspuns că este vorba despre dezbrăcatul miresei. ”Eu mai mult mă gândesc la prietenii din Franța, care atunci când o să audă, o să aibă o reacție și o să fie o mare dezamăgire pentru ei când vor înțelege cum stau lucrurile. Mai mult la asta mă gândesc, nu neapărat că o să plângă mama” a mai adăugat ea. 

Mai mult, vedeta și-a prezentat iubitul părinților săi. A mers cu el în satul din care provine Irina. ”Tata se chinuia să vorbească franceza, pe care și-o amintea din școală. Și-a descărcat și o aplicație, care traduce în timp real și se chinuie cu ea. Odată s-a chinuit mult timp să-i spună lui David că dacă a băut mult vin trebuie să ia cărbune activat și a doua zi nu-l mai doare nimic”, a mărturisit Irina în timpul interviului acordat lui Cătălin Măruță. 

Ea a precizat că mama ei a fost cea mai impresionată de cel care ar putea să-i fie ginere. Irina a povestit că era acasă cu iubitul. Au stat cu alți oaspeți la masă, iar când familia ei a ieșit să-și petreacă musafirii, David a strâns masa și a spălat toate vasele. ”Când a intrat mama în casă și a văzut mi-a zis: Irina, pe acesta poți să-l păstrezi. Acesta-mi place”, a povestit artista. 

La rândul ei, Irina i-a cunoscut pe părinții lui David Goldcher, pe Frederik și pe Jean Jaques. ”Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a povestit cântăreața.

Anterior, Irina Rimes a dezvăluit faptul că noua ei relație a învățat-o că se poate îndrăgosti în mod neașteptat, de bărbați pe care nu s-ar fi așteptat neapărat să îi placă. Totuși, Rimes a precizat că actualul său partener arată exact așa cum și-ar fi dorit ea, în adolescență, cu ochi albaștri, iar faptul că are tangență cu muzica e un avantaj. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0213220119476