Iulie 07, 2022
Inna a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Ce i s-a întâmplat
Inna, de urgență la spital, pe perfuzii. Inna traversează o perioadă nu tocmai plăcută, iar din acest motiv a ajuns la spital. Oboseala și-a spus cuvântul, iar organismăul artistei a cedat. Pe contul său de socializare, iubita lui Deliric a clarificat lucrurile, dar a spus și că va lua o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ei la momentul actual.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna e una dintre cele mai iubite cântărețe din România, care se bucură de un mare succes internațional. În total, ea a înregistrat nu mai puțin de 10 miliarde de înregistrări și stream-uri pe platformele de difuzare. A avut mii de concerte atât în România, cât și în afară, și le-a onorat tot timpul cu zâmbetul pe buze. Însă, oboseala și-a spus cuvântul de data aceasta, iar artista a fost nevoită să meargă la spital.

Pe contul său de socializare, a postat o fotografie cu branula, dar le-a precizat și fanilor că are nevoie de o perioadă de relaxare. Iată mesajul postat de îndrăgita artistă!

Inna, de urgență la spital, pe perfuzii

Inna este extrem de activă pe rețelele de socializare și tot timpul postează noutăți din viața sa. Însă, recent, a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a distribuit o imagine de pe patul de spital.

Se pare că ultima perioadă a fost una destul de solicitantă pentru îndrăgita artistă, însă oboseala și-a spus cuvântul. Astfel, a avut nevoie de îngrijri medicale, dar și de o pauză bine meritată.

inna

Suprasolicitată. Deconectată până când mă voi recupera'a scris Inna în dreptul imaginilor cu perfuzia.

Inna, despre cum a cunoscut succesul

Inna, pe numele ei real Alexandra Elena Apostoleanu, a devenit cunoscută în 2008. Artista a bifat reușită după reușită, clasându-se pe primul loc în topul Billboard cu piesa „Hot’. De asemenea, ea a fost nominalizată la premiile MTV Best European Act. Are cele mai accesate clipuri de pe YouTube și a câștigat și o mulțime de discuri de platină.

„Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situaţie financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpăr succesul. Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu’, spunea Inna în urmă cu ceva timp.

inna-3 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2673683166504