August 18, 2020
Început de săptămână cu vești bune. Surpriza vine de la Gloria Gorceag
Interpreta a lansat ieri o nouă piesă. Este vorba despre ”Soarele și Luna”, o piesă de leagăn. Cântecul vine la pachet și cu un videoclip emoționant. Acesta conține secvențe cu mai multe mame, implicate în diferite activități, alături de copiii lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”După ce devii mamă nu-ți apar puteri supranaturale, nu te schimbi radical pe exterior și nu descoperi brusc toate secretele omenirii. Rămâi tot tu, doar că afli despre tine lucruri de care nu bănuiai și o capacitate infinită de a iubi. Din această iubire se nasc cântece”,  a scris Gloria pe contul său de Instagram. 

Frumoasa interpretă a subliniat că atunci când a înregistrat piesa, băiețelul ei, Leo, dormea în brațele tatălui lui. Gloria cânta și avea grijă să nu-l trezească. ”E un cântec de leagăn, de suflet, cu suflet”, a mai scris Gloria. 

Admiratorii săi au asaltat-o cu mesaje de apreciere, semn că piesa este pentru mulți ca un balzam pentru suflet. ”Cele mai adevărate emoții”, ”O piesă liniștită. Mi-a dăruit cele mai calde emoții”, ”Redă exact emoțiile unei mame”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor interpretei. 

Gloria a devenit mamă de băiat în iulie 2018. Cu un an mai devreme, interpreta și prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Vitalie Catană, cunoscut pentru public drept Smally. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84054803848267