Mai 30, 2022
“Înainte eram sex symbol, acum - o mașină de făcut copii.”. Ashley Graham, despre maternitate
La 34 de ani, Ashley Graham este cel mai apreciat model plus size al momentului. Iar faptul că a trecut prin două nașteri, alăptează gemeni în tandem și își arată corpul fără filtre pe Instagram o face și mai populară printre fane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ianuarie, Ashley Graham, care era deja mama unui băiețel, a mai adus pe lume încă doi, gemeni. Chiar dacă este model plus size și și-a acceptat formele voluptoase, modelul a avut totuși un șoc când și-a văzut corpul după nașterea gemenilor. Ashley a dezvăluit că burta i s-a umplut de vergeturi, iar acest lucru a demoralizat-o. 

 

“După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mașină de făcut copii plină de vergeturi”, a spus vedeta. 

Ashley Graham has given birth to twin boys

 

Ashley și-a învins temerile și a postat o imagine cu burta sa cu vergeturi pe rețelele de socializare. Apoi și-a găsit liniștea. “După ce am postat acea imagine, am reușit să găsesc din nou pacea -  cu mine și cu corpul meu. Nașterea a fost incredibilă, însă experiență de după a fost copleșitoare. Multă vreme nici nu am putut să merg ca lumea, dar să mai fac și sport… Tremuram, nu mă regăseam…Plănuisem să mă întorc la munca după 8 săptămâni, dar eram un dezastru. Când mă uitam în oglindă, încă păream însărcinată”, a spus Ashley.

Din fericire, vedeta a depășit acele momente și și-a revenit exemplar. A pozat în costum de baie pentru noua sa colecție de costume de baie și lenjerie intimă, iar săptămâna trecută a strălucit la Cannes, atât pe covorul roșu, cât și pe catwalk. 

Gorgeous: Opting for a glamorous palette of make-up the star looked gorgeous with a smokey eye and chic nude lip 

Pals: The brunette beauty sauntered down the catwalk as she wiggled her hips, at one point stopping to point at a pal 

Shock: The outing comes after the revealed that she almost died from a horrific hemorrhage while giving birth to her twin sons in January - as she opened up about suffering a devastating first-trimester miscarriage just 11 months before their arrival

Sursa - perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6766810417175