Ianuarie 18, 2024
Ileana Lazariuc a părăsit România alături de copiii ei și a început o viață nouă.A fost dată de gol de Lili Sandu
Ileana și fiii pe care-i are cu Alexandru Țiriac s-au mutat în Dubai, iar cea care a dat-o de gol a fost buna ei prietenă, Lili Sandu. De altfel, cele două au fost colege în trupa Trinity, alături de Andreea Crișan și, mai apoi, de Rocsana Marcu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Lili a spus că mai ține legătura cu Andreea și Ileana. Deși nu a dat prea multe detalii despre viețile acestora, a lăsat să-i scape că ele nu mai locuiesc de ceva timp în România.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Silicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a declarat Lili Sandu, scrie peroz.ro

De altfel, în decembrie 2022, Ion Ion Țiriac dezvăluia că a făcut Crăciunul în Dubai cu băieții lui. În ultimii ani, Ileana Lazariuc a cam ieșit din atenția presei mondene. Frumoasa brunetă, fiica Anastasiei Lazariuc, are acum 41 de ani. Preferă să se ocupe mai multe de fiii ei și nu face publice prea multe detalii din viața de zi cu zi. Rare sunt ocaziile în care postează câte o imagine pe Instagram.

Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac, mariaj de opt ani și doi copii

ileana lazariuc si ion alexandru tiriac 

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut, în 2007, un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În 2017, au divorțat, dar au rămas apropiați de dragul celor doi băieți ai lor: Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, cu un mai mic.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69189524650574