Iulie 03, 2023
Horoscopul zilei de 3 iulie 2023. Fecioarele au nevoie de relaxare
Horoscopul zilei de 3 iulie 2023 spune că astrele le sfătuiesc pe Fecioare să se relaxeze mai mult în intimitatea casei. Nativii acestei zodii au socializat foarte mult în ultimul timp și au nevoie de puțin timp pentru a medita și a-și pune ordine în gânduri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 3 iulie 2023 spune că nativii trebuie să se concentreze mai mult pe propriile sentimente și pe intuițe în perioada care urmează. Zodiile au nevoie de liniște pentru a lua cele mai bune decizii și pentru a-și duce la bun sfârșit toate dorințele de pe listă, scrie catine.ro

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

O aliniere continuă între Soarele Rac, Mercur și Jupiter aduce o vibrație bună în această dimineață. Acest climat astrologic te invită să îmbrățișezi fericirea și poate un strop de lux. Apleacă-te în aceste vibrații creând un spațiu de îngrijire și răsfățându-ți simțurile cu cei pe care îi iubești. Din fericire, nu există elemente negative care să te limitezi în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vei avea idei mari când te vei trezi în această dimineață. Folosește-ți vocea și vorbește liber despre chestiuni care sunt importante pentru tine. Această energie este, de asemenea, grozavă pentru socializare, deși poate vei vrea să păstrezi un cerc închis în timp ce luna își continuă călătoria prin Săgetător și casa a opta solară.

Ai grijă la schimbările de dispoziție dintre tine și din ceilalți.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

S-ar putea să ai o dispoziție introvertită în timp ce Soarele, Mercur și Jupiter continuă o conexiune de susținere pe cer. Aceste vibrații se potrivesc bine cu îngrijirea de sine, jurnalul și conectarea cu frumusețea din jurul tău, așa că asigură-te că te concentrezi în consecință. Din păcate, o conexiune între Venus și Uranus ar putea aduce dramatism, ceea ce rezultă că e important să fii selectivă cu cine vorbești

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Influența ta va ajunge mai departe decât ai putea crede astăzi. Folosește această energie pentru a investi în relațiile pe care le ai, înțelegând că trebuie să preiei inițiativa pentru a cultiva un sentiment de comunitate. Cu toate acestea, fii în gardă deoarece Venus și Uranus se înfruntă. Apreciază-ți valoarea mai mult în timp ce stabilești limite rezonabile.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele îți vor cere să te eliberezi de dinamica și obiceiurile nesănătoase astăzi. Folosește această energie pentru a medita la ceea ce este cel mai important pentru tine, având grijă să te îndepărtezi de oricine sau de orice care îți împiedică capacitatea de a trăi bine și de a atinge obiectivele. Din nefericire, blocajele ar putea face ca încrederea în sinesă să se slăbească. Trăiește cu atenție în perioada următoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ia în considerare să începi ziua cu un curs de yoga sau un cerc de meditație. E important să te asiguri că ai parte de liniște și introspecție după ce ai socializat mult în ultimul timp. Planifică să te relaxezi în confortul casei, pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit și Luna se întâlnește cu Venus, planeta iubirii.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei fi într-o poziție unică pentru a îndepărta trecutul și pentru a dezvolta conexiuni intime. Cu toate acestea, e important să fii în gardă pentru cunoștințele cu motive ascunse. Ai grijă să stabilești relații de încredere înainte de a dezvălui prea mult despre tine. Caută modalități de a sta mai multe în preajma celor dragi în perioada următoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Natura ta iubitoare va străluci astăzi. Deschide-ți inima și conectează-te cu oamenii pe care îi iubești, păstrând spațiu pentru ca parteneriatele tale să înflorească. Din păcate, tensiunile ar putea să iasă la suprafață pe măsură ce Venus și Uranus se înfruntă. Astrele te sfătuiesc să menții granițele sănătoase în cazul în care apare un conflict. Fă tot posibilul să rezolvi problemele căutând modalități de a elimina agitația dintre tine și ceilalți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele îți vor cere să fii serioasă și organizată în obiectivele tale. Din nefericire, un pătrat dur între Venus și Uranus te-ar putea face să te simți copleșită de visele tale, ceea ce înseamnă că e important să rupi proiectele mari în pași mai mici. Profită de fiecare sentiment de libertate, creativitate și spiritualitate. Dacă există vreo lucrare de manifestare sau intenții pe care te-ai gândit să le stabilești, acum ar fi un moment bun.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Fă alegerea de a-ți dedica energia dragostei, prieteniei și creativității. Cu toate acestea, luna Săgetător te va pune într-o dispoziție privată și filozofică, ceea ce înseamnă că e important să păstrezi un cerc apropiat de oameni în jurul tău. Între timp, Venus și Uranus împărtășesc un aspect tensionat deasupra ta, amenințând să declanșeze gelozie și lupte pentru putere. Așa că, asigură-te că eviți pe oricine are o înclinație pentru dramă sau competiție.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ia în considerare să îți dedici ziua conectării. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a umple bucătăria cu mirosuri delicioase sau pentru a sta mai mult și a relaxa în confortul propriei case. Cu toate acestea, e important să fii în gardă pentru răsturnările relației și curbele emoționale. Ai grijă să vindeci acele răni provocate de oamenii din jur, cu intenție sau nu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Promite-ți ție și Universului că te vei distra puțin azi, în timp ce Soarele, Mercur și Jupiter îți cer să îmbrățișezi aventura și prietenia. Cu toate acestea, ai grijă cu comportamentele capricioase din interiorul tău și al celorlalți. Evită pe oricine ar putea să îți critice stilul de viață sau alegerile. Vibrațiile bune continuă să curgă atunci când Luna și Venus se aliniază, împingându-te să-ți tratezi corpul ca pe un templu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84250569343567