Martie 11, 2024
Horoscopul zilei de 11 martie 2024. Berbecii au parte de o perioadă agitată
Horoscopul zilei de 11 martie 2024 spune că Berbecii au parte de o perioadă agitată, dar astrele le trimit energie pozitivă. Nativii acestei zodii au nevoie de încurajare ca să treacă peste toate obstacolele ce le apar în cale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 11 martie 2024 spune că astrele le ajută pe zodii să fie mai bune cu cei din jur și să se implice în activități care să la scoată la iveală latura altruistă. Nativii zodiacului nu trec prin perioade ușor, dar se pot descurca în orice situație, scrie catine.ro

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Aceasta poate fi o perioadă agitată a anului pentru tine. Mercur este prezent timp de două luni, ceea ce îți poate permite să analizezi cu atenție orice situație cu care te confrunți. Ai putea experimenta situații cu care nu te-ai mai confruntat până acum.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este din nou acel moment al anului. Este timpul pentru schimbare. Când Mercur intră în Berbec, ești într-o călătorie spirituală care îți permite să înveți multe chiar și din situații toxice.

Acesta este un moment grozav pentru a face schimbări importante cu impact pozitiv pe termen lung.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

„Nu exagera” este motto-ul după care trebuie să trăiești atunci când Mercur intră în Berbec. Te vei alătura unor noi cercuri sociale. S-ar putea să îți fie mult mai ușor să cunoaști oameni noi. Ai grijă să nu exagerezi în comentarii atunci când abia ai luat contact cu ei.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Când vine vorba de muncă, intuiția ta deschide calea. Și, când Mercur intră în Berbec, poți să găsești un nou loc de muncă, să înveți să-ți îmbunătățești abilitățile sau să scrii ceva care te-ar putea ajuta să-ți descoperi o nouă pasiune. Acesta este un moment productiv pentru tine și orice ai nevoie, imaginația ta îl va conceptualiza.

Leu: 23 iulie – 22 august

Poți fi un lider minunat și cineva pe care oamenii îl admiră sau pe care doresc să-l imite. Pe măsură ce Mercur intră în Berbec, aceasta este șansa ta de a-ți arăta trăsăturile frumoase și de a impresiona oamenii cu cât de darnică ești. Poți împărtăși cunoștințele tale cu alții.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Când ai nevoie de ceva de valoare, cere-l. Dacă ai de împărtășit, fii generoasă și amabilă. Acum că Mercur intră în Berbec, ești gata să mergi cu încredere într-o nouă direcție. S-ar putea să te gândești mult la dăruire și la ajutarea comunității.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea este în aer, sau cel puțin te vei gândi la asta. Mercur intră în Berbec, casa ta solară a parteneriatelor și relațiilor. Vestea bună este că ai șansa de a-ți exprima dorințele într-o relație. Vestea și mai bună este că stabilirea limitelor și păstrarea lor poate fi mai ușoară și pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă vrei să reușești ceva, măsoară-ți progresul. Mercur intră în Berbec și îți activează casa solară a faptelor, sarcinilor mici și activităților legate de sănătate. Următoarele două luni sunt perfecte pentru a începe să îți reglezi programul, astfel încât să îți îndeplinești toate obiectivele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este atât de distractiv să fii spontană. Odată cu intrarea lui Mercur în Berbec, ai căldura Berbecului și comportamentul rece al lui Mercur pentru a te ajuta să faci alegeri pozitive cu privire la ce să faci, unde să mergi și când. Călătoria ar putea fi următoarea ta aventură.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Fiecare are ceva ce vrea să spună și, de cele mai multe ori, oamenii preferă să fie responsabili de soarta, destinul și experiențele lor. Mercur intră în Berbec, activând sectorul de acasă. Acesta poate fi un moment minunat pentru a împărtăși idei și a asculta cu atenție.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Transmiți încredere, iar când Mercur intră în Berbec, te simți cu adevărat îndrăzneață în ceea ce vrei să le spui celor din jur și în modul în care îți transmiți mesajul. Cuvintele pe care le alegi pot ajunge foarte repede la inima cărora te adresezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Atenție. Mercur care intră în Berbec poate semnala o mulțime de oportunități financiare, dar pot exista și unele schimbări în modul în care vezi banii. Acesta este un moment grozav pentru a consulta cărți despre construirea averii și pentru a învăța și a studia proprietățile imobiliare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3359801769257